Viking Speelgoed Jumbo Kipper Truck
NIEUW Duurzaam -17%

Viking Speelgoed Jumbo Kipper Truck


28,99 €
Prijs
23,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
5,04 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A383674

EAN: 7317620812504

Viking Speelgoed Jumbo Kipper Truck
Deze tekst is automatisch vertaald.
Productgegevens: </summary
 • De Jumbo Dump Truck van Viking Toys stopt voor niets op de speelbouwplaats.
 • Geen lading is te groot en geen taak te zwaar voor deze robuuste en duurzame kiepwagen.
 • Met het milieuvriendelijke materiaal op plantaardige basis kunnen zelfs de zware milieutaken van vandaag worden uitgevoerd....
 • En als hij ooit met pensioen gaat, is het fijn om te weten dat hij 100% recyclebaar is. Jumbo kiepwagen - voor veilig en duurzaam spelen!
 • Geschikt voor binnen en buiten spelen
 • Inhoud: trekker
 • Vanaf 12 maanden
Materiaal en verzorging: </summary
 • Dit product is van de Ecoline serie. Wanneer een product het label Ecoline draagt, betekent dit dat het speelgoed gemaakt is van suikerriet, een natuurlijke en hernieuwbare hulpbron.
 • Omdat dit speelgoed afkomstig is van planten, vermindert het de CO2-uitstoot en de ecologische voetafdruk. Dat komt omdat suikerriet bij zijn groei meer kooldioxide bindt dan de productie van de grondstof veroorzaakt.
 • 100% recycleerbaar. Duurzaam, niet giftig en olievrij.
 • Geschikt voor wasmachines
Afmetingen en gewicht: </summary
 • Ca. 0,5 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Viking Speelgoed Jumbo Kipper Truck
Viking Speelgoed Jumbo Kipper Truck
28,99 €
23,95 €