Vulli Senso' rol Sophie la girafe®
Prijs
36,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A294980

EAN: 3056562401233

Vulli Senso' rol Sophie la girafe®
Deze tekst is automatisch vertaald.
1m zachtheid en activiteit om de ontwikkeling van de baby te stimuleren.
De Activity rol biedt een verscheidenheid aan activiteiten, vormen en kleuren om de vijf zintuigen van de baby te stimuleren.

1. sleutels: dankzij hun verschillende materialen
2. luisteren: met ritselend papier en piepend speelgoed
3 & 4 Proeven & ruiken: dankzij een bijtring met vanille-aroma
5. zie: De fauteuil heeft verschillende kleuren en een spiegel waarin baby zijn reflectie kan ontdekken.

Slim: Met de riemen en Universal de ring kan de Activity rol overal worden bevestigd. Op het bed, in de auto of zelfs op de kinderwagen. Praktisch: Voor een optimale hygiëne kan de doekrol in de machine worden gewassen op 30°C.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): ca. 100 x 12 x 12 cm
  • materiaal: 100 % polyester
  • Reiniging: wasbaar met de hand; niet bleken, strijken, drogen of chemisch reinigen.
  • Reinigingsstofrol: machinewasbaar op 30 graden
  • Met Universal ring
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden
Kijk uit!
Verwijder alle verpakkingen en sluitingen voor gebruik. Bewaar de verpakking. Het bevat belangrijke informatie. Gebruik onder direct toezicht van een volwassene. Verwijder de beschermfolie van de spiegel voor gebruik.
Om mogelijke verwondingen door verwikkeling te voorkomen, dient u het speelgoed uit het bereik van het kind te verwijderen zodra het probeert te kruipen of te kruipen.

Bijtring: Wij raden u aan dit speelgoed oppervlakkig te reinigen met zeepwater en een vochtige doek. Controleer het product zorgvuldig voor elk gebruik, vooral als het kind al tanden heeft. Trek het product in alle richtingen. Gooi het weg zodra de eerste tekenen van schade of slijtage zich voordoen. Controleer het product regelmatig om er zeker van te zijn dat het in perfecte staat is voor gebruik.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Vulli Senso' rol Sophie la girafe®
Vulli Senso' rol Sophie la girafe®
36,99 €