we made me Draagdoek Wuti Wrap Classic beige/blauw

we made me Draagdoek Wuti Wrap Classic beige/blauw


  • we made me Draagdoek Wuti Wrap Classic lavendel/blauw

Prijs
47,57 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A217713

EAN: 5060158051052

we made me Draagdoek Wuti Wrap Classic beige/blauw
De Wuti Wrap Draagdoek is dankzij zijn buitengewoon elastische materiaal in alle 4 richtingen rekbaar en daardoor door de drager nauwelijks merkbaar. Hij is zeer ademend en daarom voor de drager en het kind zeer comfortabel, zonder hittestuwing.

De Wuti Wrap draagdoek kan vanaf de geboorte worden gebruikt. De klassieke draagpositie op de buik is de optimale positie voor pasgeborene en biedt het kindje de nodige nabijheid en geborgenheid. De zogeheten spreid-houding, die door kinderartsen wordt geadviseerd, is goed voor de ontwikkeling van de heupen van kinderen.

Door de elastische stof kan de draagdoek eenvoudig en snel in gebruik worden genomen. Het voelt zich aan als een tweede huid en is bijna niet merkbaar. De schouder en rug van de drager worden niet te veel belast en de baby wordt in veilige positie ondersteund. Dankzij de elastische stof kan de draagdoek al bij het aanleggen stevig aangetrokken worden en hoeft later niet bijgesteld te worden. Een doorhangen wordt verhinderd.

Omdat de stof snel droogt, is hij ideaal voor een bezoekje aan het zwembad.

Productdetails:
  • Vanaf 0-9 maanden
  • Duurzaam, ademend netmateriaal - geen warmtestuwing
  • In 4 richtingen rekbaar - daardoor eenvoudig in gebruik
  • Geen doorhangen van stof - blijft in vorm
  • Zacht en comfortabel om te dragen - nauwelijks merkbaar
  • De Wuti Wrap draagdoek kan in de wasmachine gewassen worden, op 40° - snel drogend
  • Materiaal: 87% nylon, 13% elastaan

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

we made me Draagdoek Wuti Wrap Classic beige/blauw
47,57 €