XTREM Toys and Sports FIN FUN Zeemeermin Mermaidens Original maat S Aussie Green

XTREM Toys and Sports FIN FUN Zeemeermin Mermaidens Original maat S Aussie Green


  • XTREM Toys and Sports - FIN FUN Zeemeermin Mermaidens Original maat S, Rainbow Reef
  • XTREM Toys and Sports - FIN FUN Zeemeermin Mermaidens Original maat S, Asia Magenta
  • XTREM Toys and Sports FIN FUN Zeemeermin Mermaidens Original maat S Aussie Green

Prijs
99,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A259570

XTREM Toys and Sports FIN FUN Zeemeermin Mermaidens Original maat S Aussie Green
De Fin Fun Mermaidens Original zeemeermin staartvinnen zijn verkrijgbaar in 4 jeugdmaten. Ze bestaan uit een innovatieve monovin en een visvinnen beenafdekking - realistisch, driedimensionaal en met een kleurrijke print - die over de monovin wordt aangetrokken tot aan de taille. Gemaakt van 86% polyester en 14% spandex. De beenafdekking is comfortabel om te dragen en daarnaast duurzaam, onderhoudsvriendelijk, elastisch, wasbaar in de machine, sneldrogend en zeer goed bestand tegen vervaging, zout en chloor.

De meegeleverde unieke monovin is een combinatie van neopreen en een plastic inzetstuk en maakt eenvoudig en snel aan- en uittrekken mogelijk, zowel aan de rand van het zwembad als in het water. Het andere grote voordeel van Fin Fun: De monovin wordt als een kous gedragen, zachte manchetten voorkomen drukpunten - er zijn geen bandjes of riemen! Bovendien heeft de Mermaidens Original Edition versterkte uiteinden om de vin te beschermen tegen kleine krasjes. Door de flexibiliteit van de schoenmaat (EU: 27,5 tot 39) maakt de monovin Fin Fun ook perfect voor jongeren. Aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar die ervaren zwemmers zijn.

Details:
  • Afmetingen: 48 x 44 x 4 cm
  • Hoogte tot haak 43 cm
  • Gewicht: 780 - 850 g (afhankelijk van de grootte)
  • Afmetingen: S (40-42)
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

Let op!
Het artikel is geen persoonlijk beschermingsmiddel en geen drijfhulpmiddel! Fin Fun biedt geen bescherming tegen verdrinking! Fin Fun is niet geschikt voor niet-zwemmers! Het artikel mag alleen worden gebruikt door ervaren zwemmers en alleen onder toezicht van volwassenen vanwege het risico van verdrinking! Fin Fun mag alleen worden gebruikt als de waterdiepte en -omstandigheden geschikt zijn voor het zwemvermogen van de gebruiker! Het artikel is geen speelgoed!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

XTREM Toys and Sports FIN FUN Zeemeermin Mermaidens Original maat S Aussie Green
99,90 €
Top merken