XTREM Toys and Sports - Krijt jumbo fun, krijtcirkel

XTREM Toys and Sports - Krijt jumbo fun, krijtcirkel


Adviesprijs
5,99 €
Prijs
5,80 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A272038

EAN: 4038867003588

XTREM Toys and Sports - Krijt jumbo fun, krijtcirkel
De set bestaat uit een cirkel met krijthouder en drie krijtjes van 10 cm lang. In de uniforme "krijt-fun" -look. Perfect om prachtige stoepkrijt tekeningen te perfectioneren!

Details:
  • Afmetingen: 40 x 23 x 3 cm
  • Inclusief 3 krijtjes
  • Krijtpoeder is wasbaar
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Enkel onder toezicht van een volwassene gebruiken. Het artikel mag alleen buiten worden gebruikt. Het artikel mag niet nat worden. Het poeder bevat kleurstoffen die in sommige gevallen verkleuring van oppervlakken en stoffen kunnen veroorzaken. Het wordt aanbevolen om de handen te wassen na het spelen. Afwijkingen in kleur en technische veranderingen voorbehouden!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

XTREM Toys and Sports - Krijt jumbo fun, krijtcirkel
Adviesprijs 5,99 €
5,80 €