XMAS korting tot €50! 🎅
XMAS korting tot €50! 🎅
Kortingscode kiezen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
XTREM Toys and Sports Krijtbom 3 stuks

XTREM Toys and Sports Krijtbom 3 stuks


Adviesprijs
7,99 €
Prijs
7,75 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A206341

XTREM Toys and Sports Krijtbom 3 stuks
De zomerhit van het jaar, voor een bont buitenspektakel. Geïnspireerd door de Indiase kleurenfestivals zijn de krijtbommen een grappig alternatief voor de waterbom - want het hoeft niet 30 graden te zijn, het moet gewoon droog zijn en de kleurenstrijd kan beginnen!

Veel plezier voor jong en oud! Of het nu gaat om verjaardagsfeestjes voor kinderen, schooloptochten of gewoon op straat. Met krijtbommen kun je tegen elkaar gooien of op zelfgeschilderde doelwitten op de grond. Het hoogtepunt: elke bom kan meer dan 200 keer worden gegooid en is dus super productief! Bij elke worp komt er een beetje krijtpoeder vrij uit het nylon zakje in een van de kleuren van de regenboog. Belangrijk voor alle ouders: het krijtpoeder kan uit de meeste materialen gewassen worden - maar mag alleen buiten gebruikt worden!

Voor kleurrijk speelplezier in de buitenlucht. Bij meer dan 200 worpen wordt telkens krijtstof uit het nylon zakje in een van de kleuren van de regenboog losgelaten. Het kalkpoeder is uit de meeste materialen uitwasbaar.

Details:
  • Inhoud: in set van 3 groen, geel en paars of roze, oranje en blauw
  • Vlekken met warm water en zeep schoonmaken
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Enkel onder toezicht van een volwassene gebruiken.
Het artikel mag alleen buiten worden gebruikt. Het artikel mag niet nat worden. Het wordt aanbevolen om de handen te wassen na het spelen.
Het poeder bevat kleurstoffen die in sommige gevallen verkleuring van oppervlakken en stoffen kunnen veroorzaken.
Niet richten op dieren, baby's en peuters en en nooit op gezichten. Het dragen van een veiligheidsbril wordt aanbevolen.
Afwijkingen in kleur en technische veranderingen voorbehouden!
Design- en kleurkeuze niet mogelijk, er wordt een toevallig uitgekozen design geleverd.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

XTREM Toys and Sports Krijtbom 3 stuks
Adviesprijs 7,99 €
7,75 €
Top merken