Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Yookidoo ™ Gymotionzitje en speeldeken
Momenteel uitverkocht
Prijs
69,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A298009

EAN: 7290107721455

Yookidoo ™ Gymotionzitje en speeldeken
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Gymotion Seated Play Blanket is vanaf de geboorte geschikt om liggend of zittend te spelen. De 3-delige, extra gevoerde speeldeken kan eenvoudig worden omgebouwd tot een steunzitje. Het stelt de baby in staat om al zittend te spelen en voortdurend contact te houden met zijn omgeving, waardoor de ontwikkeling vanaf de geboorte wordt bevorderd.


De 1e fase, het spelen in rugligging, bevordert het focussen van de blik en de dieptewaarneming, het ondersteunt de oog-handcoördinatie en de zintuiglijke ontwikkeling. Het spel in buikligging, fase 2, bevordert het herhaaldelijk optillen van het hoofd, versterkt de schouders, de borst en het bovenlichaam en helpt de grove motoriek te ontwikkelen. Fase 3, het spelen in zittende houding, helpt baby's om rechtop te zitten, stimuleert de interactie met de omgeving en leert de relatie tussen oorzaak en gevolg. Het ontwikkelt motorische vaardigheden en stimuleert de nieuwsgierigheid. functies: Gemakkelijk te wisselen van een speeldeken naar een zachte, veilige en ondersteunende zitting voor het spelen in een zittende positie.

De speeldeken biedt meer dan 20 ontwikkelingsactiviteiten en een breed scala aan accessoires voor veel meer speelmogelijkheden. Het is voorzien van een batterijgevoed vliegtuig dat reageert op beweging met muziek, een groot kussen aan beide zijden voor de buikligging met praktische oogjes voor eenvoudige bevestiging van het speelgoed. Een grote veilige spiegel die aan de speelboog kan worden gehangen of op de speeldeken kan worden geplaatst, een rammelaar met verschillende materialen, een reflecterende achtergrond, rammelende ringen en bijtringen zijn ook inbegrepen in de speeldeken, evenals een gemakkelijk te grijpen hondenrammelaar met kleurrijke beweegbare ringen. De speeldeken is eenvoudig op te vouwen voor praktisch opbergen en eenvoudig te vervoeren.

Details:
 • 20 activiteiten ter bevordering van de ontwikkeling
 • Inclusief: vliegtuig op batterijen, rammelende ring, bijtring. Hondenrammelaar
 • Het plafond kan eenvoudig worden opgevouwen voor transport of opslag.
 • Leeftijd: vanaf 0 maanden

 • Let op:
  Batterijen zijn niet inbegrepen.

  Gesponsord

  product_detail_ad

  Accessoires

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


  Beoordelingen

  Productbeoordelingen van onze klanten: Yookidoo ™ Gymotionzitje en speeldeken
  5
  27 Klantbeoordelingen
   
  5 Sterren
  | 27
   
  4 Sterren
  | 0
   
  3 Sterren
  | 0
   
  2 Sterren
  | 0
   
  1 Ster
  | 0
  Wat is eKomi?

  100% echte klantenfeedback

  Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

  Onze bestsellers