Zapf Creation BABY Annabell® Rain Fun Shower
Momenteel uitverkocht

Zapf Creation BABY Annabell® Rain Fun Shower

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
15,28 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A238803

Zapf Creation BABY Annabell® Rain Fun Shower
Zoete dromen worden gegarandeerd met deze dromerige pyjama voor Baby Annabell® De roze bijtring geeft plezier als Baby Annabell® niet naar bed wil.

Details:
 • Hoogwaardige accessoires voor Baby Annabell®
 • De hoogwaardige accessoires bevorderen de verbeeldingskracht en zorgen voor nieuwe game-opwinding en kansen
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Zapf

  Zapf – de leukste poppen en accessoires!

  Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriendinnetjes van vele kindjes. Voor alle poppenliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment poppen en alles wat je pop nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe pop, een poppenwagen, poppenkleertjes of andere handige spulletjes voor je lieve pop, bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.