Zapf Creation Baby Annabell® Roamer Pram Poppenwagen

Zapf Creation Baby Annabell® Roamer Pram Poppenwagen


Prijs
50,83 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A222660

Zapf Creation Baby Annabell® Roamer Pram Poppenwagen
Roamer, dat is Engels en betekent wandelaar. Met deze comfortabele poppenwagen kan Baby Annabell®s mama uren lang door de stad lopen, door het park slenteren of door de natuur wandelen. Zodat het ritje ook langere tijd ontspannen blijft, kan de hoogte van de duwstang versteld worden. De vouwbare zonnekap zorgt voor schaduw als Baby Annabell® wil slapen, maar kan ook naar beneden geklapt worden, zodat ze alles goed kan zien. Als je lang onderweg bent kan je spulletjes meenemen in de boodschappenmand onder de wagen. Als de poppenwagen opgeborgen moet worden, laat hij zich eenvoudig samenvouwen.

Details:
  • Hoogwaardige accessoires voor Baby Annabell®
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Zapf

Zapf – de leukste poppen en accessoires!

Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriendinnetjes van vele kindjes. Voor alle poppenliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment poppen en alles wat je pop nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe pop, een poppenwagen, poppenkleertjes of andere handige spulletjes voor je lieve pop, bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.


Zapf Creation Baby Annabell® Roamer Pram Poppenwagen
50,83 €
Top merken