Zapf Creation BABY born® Deluxe Trendsetter
Momenteel uitverkocht

Zapf Creation BABY born® Deluxe Trendsetter


Prijs 23,57 € Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A238842

Zapf Creation BABY born® Deluxe Trendsetter
BABY born® is een kleine fashionista en trendsetter. De bijpassende sandalen zijn in hetzelfde zilverkleur als het modieuze leren jack. BABY born® heeft zeker een ster verdiend op de Walk of Fame.

Details:
 • Hoogwaardige accessoires voor Baby born®
 • Voor lang speelplezier
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Zapf

  Zapf – de leukste poppen en accessoires!

  Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriendinnetjes van vele kindjes. Voor alle poppenliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment poppen en alles wat je pop nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe pop, een poppenwagen, poppenkleertjes of andere handige spulletjes voor je lieve pop, bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.


  Top merken