Zapf Creation BABY born® Funny Face Bouncing Baby

Zapf Creation BABY born® Funny Face Bouncing Baby


  • Zapf Creation BABY born® Funny Face Bouncing Baby

Adviesprijs
39,99 €
Prijs
15,02 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
24,97 € (62%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A251189

Zapf Creation BABY born® Funny Face Bouncing Baby
Kruipen is zo leuk. Dat zie je meteen als je naar de tevreden grijns en heldere ogen in het vrolijke gezicht van de kruipende baby kijkt. Wanneer de knop op de buik in de vorm van een hartje wordt ingedrukt, kruipt het poppenkind met zwaaiende bewegingen door de kinderkamer. De verwisselbare antennes op de roze haarband wiebelen zo grappig heen en weer dat je gewoon moet grijnzen. Altijd erbij, Crawling Baby's vriendin eend Berta.
  • BABY born® Funny Faces
  • Met brutale gezichtsuitdrukking en grote, stralende ogen
  • Het gevarieerde (rollen)spel met BABY born® stimuleert de verbeelding en ondersteunt aantoonbaar de ontwikkeling van sociale vaardigheden en waarden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie.
Details:
  • Batterijen benodigd.
  • Afmeting: ca. 27 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet voor kinderen jonger dan 36 maanden, bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar! Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Zapf

Zapf – de leukste poppen en accessoires!

Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriendinnetjes van vele kindjes. Voor alle poppenliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment poppen en alles wat je pop nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe pop, een poppenwagen, poppenkleertjes of andere handige spulletjes voor je lieve pop, bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.


Zapf Creation BABY born® Funny Face Bouncing Baby
Adviesprijs 39,99 €
15,02 €
Top merken