Zapf Creation BABY born® Pushchair - Poppenbuggy

Zapf Creation BABY born® Pushchair - Poppenbuggy

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen
 • Gratis levering in NL
 • Nog maar 1 beschikbaar!
50,83 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A223075

Zapf Creation BABY born® Pushchair - Poppenbuggy
Oh, de ogen van Baby Born® vallen langzaam dicht!

Dat was ook een leuk tripje; en wat er allemaal te zien was! Logisch, dat hij na al die indrukken moe wordt. Met deze buggy is dat geen probleem. Gewoon de vouwbare zonnekap uitklappen, zodat de kleine genoeg schaduw heeft en dan de gordel vast maken, zodat hij bij het slapen niet uit de wagen valt. Het wolkige motiefje op de stof laten haar slapen. Maar natuurlijk slaapt Baby Born® niet alleen in de buggy, maar ontdekt hij ook samen met mama de omgeving. Alles, wat je onderweg kunt verzamelen, zoals kastanjes en stenen, leg je in de boodschappenmand onder de wagen.

Details:
 • Geschikt voor alle poppen tot 46 cm.
 • Voor lang speelplezier
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Zapf

  Zapf – de leukste poppen en accessoires!

  Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriendinnetjes van vele kindjes. Voor alle poppenliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment poppen en alles wat je pop nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe pop, een poppenwagen, poppenkleertjes of andere handige spulletjes voor je lieve pop, bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.


  Zapf Creation BABY born® Pushchair - Poppenbuggy
  50,83 €
  Top merken