Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Zapf Creation BABY born Storybook Cottage
NIEUW
Momenteel uitverkocht

Zapf Creation BABY born Storybook Cottage


Prijs
68,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A362956

EAN: 4001167833803

Zapf Creation BABY born Storybook Cottage
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar
 • Een speelhuis voor de bewoners van de Verhalenboekwereld
 • Als je de bloemvormige woning opent, krijg je een glimp te zien van een fantastische feeënflat met veel speelideeën en accessoires.
 • De woonkamer is ingericht met een tafel en een open haard.
 • Een schommel hangt aan het plafond in de speelkamer
 • De doos aan de muur dient als opslagruimte voor de toverstaf tijdens het zwaaien, bijvoorbeeld
 • Je kunt het zelfs in heel Storybook Land horen wanneer iemand dromerig heen en weer schommelt in het bloemenhuis, want dan rinkelt de bloemrijke bel die aan de bovenkant van de schommel is bevestigd.
 • Op de borstwering van het eerste dakterras kan een telescoop worden bevestigd - hier heb je altijd goed zicht op de volgende verdieping en kun je een oogje houden op de magische vrienden.
 • Na hun avonturen ontspannen de verhalenhandelaars zich in een ligstoel op het tweede dakterras.
 • Het handvat, dat eruitziet als een uit de kluiten gewassen gras, biedt schaduw en kan ook worden gebruikt om het gesloten huisje van A naar B te vervoeren.
 • Voor de 18 cm hoge Storybook-poppen
Afmetingen en gewicht:
 • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 24 x 24 x 36 cm
 • Gewicht: 0,68 kg
Materiaal en verzorging:
 • Materiaal: ABS 87,94%, PP 12,06%.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Zapf

Zapf vervult meisjesdromen!

Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriend van vele kindjes.

Poppen staan al tientallen jaren bovenaan het verlanglijstje van kleine meisjes. Dit maakt ons natuurlijk blij en spoort ons aan om ervoor te zorgen dat onze poppen geweldige speelkameraden en trouwe vrienden blijven voor kleine meisjes over de hele wereld.

De bekendste ZAPF CREATION® producten

De grote doorbraak kwam begin jaren '90 met de pop BABY born®, die nog steeds razend populair is. Regelmatig verschijnen er nieuwe uitgaven van deze pop, en het model is bijzonder levensecht. BABY born® kan bijvoorbeeld op veel verschillende manieren bewegen en kan ook geluiden maken. Ideaal voor kleine poppenmoeders. Naast BABY born® is BABY Annabell® een van de bekendste en populairste babypoppen. Voor beide modellen zijn er niet alleen steeds weer nieuwe edities, maar ook een breed scala aan accessoires. Dit varieert van extra kleding tot poppenwagen of poppenmeubels. Zo kunnen kinderen hun eigen speelideeën realiseren en zelfs iets nieuws leren. Want de Zapf poppen vertellen hun kleine baasjes luidkeels of ze iets missen. Dan moeten ze de fles geven of op een andere manier voor BABY Annabell® zorgen. Zo leren kinderen al op jonge leeftijd hun verantwoordelijkheid te nemen. ZAPF CREATION® onderscheidt zich ook door het gebruik van hoogwaardige materialen met een zeer laag gehalte aan schadelijke stoffen. Dit is belangrijk omdat vaak zelfs zeer jonge kinderen met poppen spelen en ze in hun mond stoppen. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken over hun gezondheid. Vanwege de kleine onderdelen is echter voorzichtigheid geboden voor kinderen onder de drie jaar. Al met al is het Zapf® assortiment overzichtelijk, maar van zeer hoge kwaliteit en voor kleine poppenmoeders of poppenvaders is er altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Onze bestsellers