Zapf Creation BABY Secrets Wieg Set
Zapf Creation BABY Secrets Wieg Set
14,69 €
Prijs inclusief BTW

Zapf Creation BABY Secrets Wieg Set


Prijs
14,69 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A238895

Zapf Creation BABY Secrets Wieg Set
Deze drie baby's moeten van tijd tot tijd rusten. Ze slapen het liefst in hun wiegje. De twee, die er zo slaperig uitzien op de verpakking, kunnen in slaap worden gesust. Alleen nummer 3 geeft de voorkeur aan verstoppertje spelen. Wie zal het zijn? Elk van de drie baby's heeft een eigen geheimpje. Vul de badkuip met koud water en plaats de baby erin. Kijk hoe de luier verkleurt. Roze of blauw? Geef je baby een naam en vul de geboorteakte in. Elke babygeheim heeft een eigen karakter of een eigen hobby. Sommige baby's komen vaker voor, sommige zijn zeldzamer. Misschien vindt je zelfs de gelimiteerde baby met glitterhoed en sprankelende laarzen.

Details:
 • Om te verzamelen en spelen
 • Met schattige karakters
 • Inclusief verrassingspakket
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die ingeslikt kunnen worden. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Zapf

  Zapf – de leukste poppen en accessoires!

  Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriendinnetjes van vele kindjes. Voor alle poppenliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment poppen en alles wat je pop nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe pop, een poppenwagen, poppenkleertjes of andere handige spulletjes voor je lieve pop, bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.


  Onze bestsellers

  Zapf Creation BABY Secrets Wieg Set
  14,69 €
  Top merken