Zapf Creation  Dolly Moda Broek & Zweet 36cm shirt

Zapf Creation Dolly Moda Broek & Zweet 36cm shirt


  • Zapf Creation  Dolly Moda-broek met zweet shirt , 43cm

Prijs
13,40 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A267688

Zapf Creation Dolly Moda Broek & Zweet 36cm shirt
Deze tekst is automatisch vertaald.
„Brumm , Brumm !“ Dolly Moda maakt de weg vrij voor modieus speelplezier. Dankzij de nonchalante snit kunnen BABY geboren Baby Annabell en andere poppen in een formaat van 34-38 cm graag van kleding wisselen. naar de blauwe broek met knieën Patch - het is in de bouw Style - is er een graafmachine starke met lange shirt mouw. De top in grijs met lange rode mouwen is voorzien van een grappige print.

  • Original Zapf Creation Kleding voor het merk BABY poppen geboren, Baby Annabell en andere poppen in een maat van 34-38 cm.
  • Voor poppen in een formaat van 34-38 cm.
  • Verruimt de speelmogelijkheden, stimuleert Fanta ze en bevordert creatieve rollenspellen.
Details:
  • Dolly Moda Broek met zweet shirt
  • Voor poppen in een formaat van 36 cm.
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Zapf

Zapf – de leukste poppen en accessoires!

Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriendinnetjes van vele kindjes. Voor alle poppenliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment poppen en alles wat je pop nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe pop, een poppenwagen, poppenkleertjes of andere handige spulletjes voor je lieve pop, bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.


Onze bestsellers

Zapf Creation Dolly Moda Broek & Zweet 36cm shirt
13,40 €
Top merken