Baby Dan Flex Muurmontageset Zwart (Flex hekje M, L, XL, XXL)

Baby Dan Flex Muurmontageset Zwart (Flex hekje M, L, XL, XXL)

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Baby Dan Flex Muurmontageset Wit (Flex hekje M, L, XL, XXL)

15,74 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A142849

Baby Dan Flex Muurmontageset Zwart (Flex hekje M, L, XL, XXL)
Met deze montageset bevestig je je Baby Dan® Flex hekje erg makkelijk en snel op verschillende plekken. Het zorgt voor oneindig veel gebruiksmogelijkheden en bedekt bijna elke opening bij jou thuis.

Het hekje kan snel en makkelijk verplaatst worden door het kliksysteem.

Product-Highlights:
  • Veel gebruiksmogelijkheden

  • Snel-wissel-functie
Techni che details:
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: 100% vrij van PVC, Ftalaten en andere schadelijke stoffen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Baby Dan

Baby Dan – Kwaliteit en veiligheid

Het Deense merk Baby Dan staat bekend om de goede kwaliteit producten, hoge veiligheid en daarnaast liefde voor het milieu. Op het gebied van veiligheid heeft Baby Dan met verschillende producten internationale prijzen en onderscheidingen voor een design en innovatie gewonnen. Baby Dan werd in 1947 opgericht door de familie Andersen. Baby Dan heeft een uitgebreid assortiment kinderveiligheid producten waaronder hoogwaardige deur- en traphekjes.
Baby Dan Flex Muurmontageset Zwart (Flex hekje M, L, XL, XXL)
15,74 €