NUK Mondverzorgingsset

NUK Mondverzorgingsset

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 8 beschikbaar!

8,92 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A128707

NUK Mondverzorgingsset

Bestaande uit baby tandpasta met natuurlijke appel-banaan smaak en een vingertandenborstel, BPA-vrij

ideaal voor de verzorging van de baby's eerste tandjes.
Vingertandenborstel met zachte borstelharen.
Baby tandpasta vrij van suiker, met natuurlijke appel-bananensmaak.
met enzymen om de verdediging van het lichaam in de mond te versterken.
BPA-vrij

Ook de eerste tandjes moeten goed verzorgd worden! En hoe eerder ouders hun kinderen naar de dagelijkse gebitsverzorging introduceren, hoe makkelijker het is voor de kleintjes om het ritueel bij te houden. Ideaal geschikt daarvoor is het NUK mondverzorgingsset: Het bestaat uit een speciale tandpasta voor baby's en een vinger tandenborstel, zet de ouder op zijn wijsvinger. Met de zachte borstelharen wrijf je vervolgens over de tandjes en het tandvlees, om de tanden te poetsen en pijn van het tandjes krijgen te verlichten.

De nieuwe tandpasta is speciaal gemaakt voor de verzorging en het poetsen van de eerste tanden:
Zonder suiker
Zonder fluoride: ook geschikt voor kinderen die fluoride tabletten krijgen
Met enzymen, die ook terug te vinden zijn in de moedermelk en die de natuurlijke afweer in de mond bevorderen.
Natuurlijke appel-bananensmaak
Het NUK Mondverzorgingsset: Een sterk team voor gezonde tandjes.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Mondverzorgingsset
8,92 €