Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service


Het merk pink or blue wordt steeds populairder, steeds meer mensen weten hun weg naar pinkorblue.nl te vinden en gebruiken het zeer ruime aanbod aan producten om hun leven een stuk eenvoudiger te maken; alles in één shop in één simpele bestelling.

Over pink or blue

pinkorblue.nl is dé snelst groeiende online shop voor baby’s, kinderen en (aanstaande) ouders in Nederland. Naast webshops in Nederland zijn we in ruim 10 andere landen actief. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Hier vind je alles wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap en daarna begeleiden we je kindje tot aan de basisschooltijd. Met meer dan 30.000 artikelen heb je ruime keuze uit producten voor jou en je kleine; van autostoelen, kinderwagens, speelgoed tot aan kinderstoelen, positiekleding... en nog véél meer. Dit alles van hoogwaardige merken.

Het hands on pink or blue team

Het directe online team achter pink or blue bestaat momenteel uit de managers Alexander en Nick, de marketing en communicatie wordt verzorgd door Mirjam, dit gaat alles hand in hand samen met het deskundige customer care team Marcel en Rachel. Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen doen, in samenwerking met ons moederbedrijf babymarkt.de GmbH wordt er met ruim 300 man gewerkt aan het gehele bestelproces. Van de technische ontwikkelaars die er voor zorgen dat je op de site kunt bestellen tot aan de hardwerkende collega’s die alle pakketjes inpakken en verzendklaar maken.

 

Tip: ontdek meer over ons, interessante artikelen, leuke weetjes en acties in onze Thema's!