Reer Versperringshek MyGate verlengstuk 20 cm wit/grijs

Reer Versperringshek MyGate verlengstuk 20 cm wit/grijs

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Reer Versperringshek MyGate verlengstuk 60 cm wit/grijs

Adviesprijs¹ 19,99 €
15,52 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 4,47 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A106975

Reer Versperringshek MyGate verlengstuk 20 cm wit/grijs
Met het verlengstuk voor versperringshek MyGate kun je het hek individueel samenstellen. Het versperringshek MyGate is bedoeld om grote gedeeltes, haarden/schoorsten of brede doorgangen af te sluiten. Dankzij een geraffineerd klemsysteem volgt de montage in 3 stappen en kan je, afhankelijk van de situatie, naar behoefte met vele elementen aangepast worden. Een wandophanging met Click-system maakt een tijdelijk gebruik mogelijk. Het verlengstuk kan enkel in verbinding met het MyGate deur-element gebruikt worden. Het deur-element en een ander passend verlengstuk 60 cm is verkrijgbaar in onze shop.

Technische details:
• Breedte: vanaf 78,5 cm, geen maximale begrenzing
• Hoogte: 75 cm
• Materiaal: Staal, kunststof

Opgelet!
Bij de levering is ENKEL het verlengstuk 20 cm ingebrepen, het deur-element en het verlengstuk 60 cm moeten apart aangeschaft worden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
Reer Versperringshek MyGate verlengstuk 20 cm wit/grijs
Adviesprijs¹ 19,99 €
15,52 €