REER zonnescherm voor driehhoekige ramen
Momenteel uitverkocht

REER zonnescherm voor driehhoekige ramen

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

7,25 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A097010

REER zonnescherm voor driehhoekige ramen
REER zonnescherm voor driehhoekige ramen

Hiermee bescherm je de kleine bijrijder tegen teveel directe zonnestralen - makkelijk met de zuignap aan te brengen. Eenvoudig het zonnescherm met de uignap aan het raam bevestigen - en zo zijn de kleine passagiers tegen de zon beschermd. Past op zowel tweedeurs- als vierdeurs auto's en is ook ruimtebesparend op te bergen. De zwarte zuignap verhindert het gevaarlijke lenseffect, dat bij transparante zuignappen kan optreden.


Productinformatie:
• Beschemt de kleine bijrijder betrouwbaar voor directe zonnestraling
• Afneembaar
• Geschikt voor driehoekige ramen
• Verhindert het zicht niet
• De zwarte zuignap verhindert het gevaarlijke lenseneffect
• Spatelset 2 stuk
• Treeplank (voetruimte) ongeveer 64 x 38 cm

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.