Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
SYLVANIAN FAMILIES Familie Beer
Momenteel uitverkocht

SYLVANIAN FAMILIES Familie Beer

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
23,99 €
22,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A136304

SYLVANIAN FAMILIES Familie Beer
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

Vader Bene is leraar en de burgermeester van Sylvanian Village. Moeder Tine ondersteunt hem. Zoon Holger is een sportliefhebber en dochter Paula houdt van bloemen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 3150
• Bestaande uit 4 figuren: vader, moeder, broer, zus
• Grootte van de figuren ca. 6-8 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.