Tot €50 korting vandaag!
Tot €50 korting vandaag!
Jouw korting als bedankje:
€10, €20, €30 of €50
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
THERALINE Babyhoofdkussen

THERALINE Babyhoofdkussen

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

32,45 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A022339

THERALINE Babyhoofdkussen
Theraline Babyhoofdkussen

Bescherm je baby op tijd!

Wie goed om zich heen kijkt stelt vast, dat vandaag de dag de meeste babyhoofdjes meer of minder vervormd zijn. Bij een kwart van de kinderen zelfs heel duidelijk. Meestal groeien de vervormingen in de eerste levenjaren door de "groeidruk" van de hersenen geleidelijk weer helemaal goed. Toch worden de vervormingen vaak alleen geaccepteerd, omdat dat veiliger is voor de baby. Er wordt dus gekozen voor, de minste van twee kwalen'.
Gelukkig is er nu het Theraline® babyhoofdkussen die nu de mogelijke slaapcomfort voor de baby biedt, die met zekerheid de natuurlijk vorm van het hoofdje behoudt. Met het THERALINE® babykussen wordt eventuele vervormingen door de slaappositie vermeden, net als dat een donzen kussen zou doen, maar dan zonder de daarmee verbonden risico's.


Hoe functioneert het THERALINE® babyhoofdkussen?

Een eenvoudig idee in een uniek design bieden een veilig slaap- en ligcomfort voor de baby. Het babyhoofdje wordt door het anatomisch gevormde en geperforeerde hightechstructuurweefsel gelijkmatig en effectief ondersteund. Meestal ontstaan er dan helemaal geen hoofdvervormingen meer. Bij al bestaande vervormingen kan het babyhoofdkussen van Theraline eraan bijdragen, deformaties sneller te laten verdwijnen. En dankzij het speciale weefsel geheel veilig voor de baby. Het babyhoofdkussen van Theraline zorgt dankzij speciaal voorgevormde, verschillende structuurweefsels voor een goede temperatuuraanpassing rond het babyhoofdje. De door ons gebruikte stof is zo open, dat zelfs wanneer uw baby zich begint om te draaien en met het gezichtje in de holte in het kussen terecht zou komen, vrij doorademen mogelijk blijft. Natuurlijk kan de baby zijn of haar hoofdje ondanks de voorgevormde holte uiterst vrij bewegen, zodat de ontwikkeling, bewegingsdrang en natuurlijke nieuwsgierigheid niet worden belemmerd.

• Houdt de baby in de optimale positie
• geeft ruimte op het hoofdje te draaien
• Ondersteunt sneller herstel van vervormingen
• Vrije circulatie van adem
• Zeer goed warmtetransport

Materiaal en onderhoud:
• 96 % polyester, 4% katoen
• Geschikt voor de droger
• wasbaar tot 60°c

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


THERALINE Babyhoofdkussen
32,45 €