10% op welke categorie ❓
10% op welke categorie ❓
Code kopiëren:
KWSGNL1505
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu ontdekken
THERALINE Voedingskussen Original - Stippen beige
THERALINE Voedingskussen Original - Stippen beige
Variant:
  • THERALINE Voedingskussen Original - Retrobloemen rood
  • THERALINE Voedingskussen Original - Bloemen
  • THERALINE Voedingskussen Original - Schaap beige
  • THERALINE Voedingskussen Original - Waterdots lila
  • +28

Adviesprijs
59,90 €
Prijs
54,90 €
Gratis levering
Bespaar nu
5,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A155147

EAN: 4260211424606

THERALINE Voedingskussen Original - Stippen beige
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het Original borstvoedingskussen is ideaal voor een betere nachtrust tijdens de zwangerschap, een meer ontspannen borstvoedingsperiode en daarna als comfortabel baby-, lees-, knuffel- en slaapkussen. Een speciaal kussen voor een heel speciale tijd.

Materiaal & verzorging:
  • Mirkoperlen vulling
  • Tijk: 100% katoen
  • Vulling: 100% polystyreen
  • Wasbaar tot 60°C
  • Afmetingen: 190 x 40 cm

Bij de levering inbegrepen:
  • Verzorgingskussen
  • Fijne overtrek

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Theraline

Eén kussen - vele functies

Theraline, als toonaangevende fabrikant van voedingskussens, is voortdurend op zoek naar een nog betere manier om zijn producten te ontwikkelen. De voedingskussens, verkrijgbaar in verschillende vormen, bieden een groot ligoppervlak voor de baby en tegelijkertijd een hoge mate van stabiliteit, zodat een moeder volledig kan ontspannen en zo krampen in de nek- en rugspieren kan voorkomen. Dankzij de flexibele microparelvulling staan de kussens van Theraline garant voor pure ontspanning, zelfs tijdens de zwangerschap en na de borstvoeding. Combineer voor nog meer comfort met de verwarmende kersenpitkussens.

Theraline voedingskussen - veiligheid en comfort

De borstvoeding- en zwangerschapskussens worden gekenmerkt door hun kwalitatieve verwerking en duurzaamheid. Theraline kussens zijn gevuld met een zandfijne micro-parelvulling en voorzien van fluweelzachte hoezen. De hoogwaardige materialen beloven een goede nachtrust tijdens de zwangerschap en een ontspannen borstvoeding voor moeder en kind. Theraline voedingskussens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

De voedings- en ontspanningskussens zijn uitgerust met een fluweelzachte zachte badstof pluche die het hoogst mogelijke comfort belooft. De fijne stretchstof garandeert een hoge flexibiliteit en aanpassingsvermogen. De hoogwaardige buitenhoes is ook in de machine wasbaar op 40 graden en geschikt voor de droger. Het grote asymmetrische Theraline kussen is een verder ontwikkelde vorm van het voedingskussen. Een verwijding van 43 cm aan het ene uiteinde van het kussen zorgt voor een comfortabele positie, vooral in de laatste weken van de zwangerschap. Alle voedingskussens dragen het TOXPROOF-keurmerk van TÜV-Rheinland en garanderen zo de hoogst mogelijke kwaliteit.

Meer kwaliteitsproducten van Theraline

Naast de bekende voedingskussens produceert het traditionele bedrijf ook babykussens, premature babykussens, kersenpitkussens, zwangerschap gordelsets, zitzakken en slaapdieren. Daarnaast worden speciale nekkussens en hoofdkussens ontworpen voor een goede ondersteuning van nek, rug en benen. Het bedrijf is niet alleen een pionier op het gebied van innovatie, het zet zich ook in voor duurzaamheid. Voor een klimaatneutrale productie compenseert Theraline de volledige CO2-uitstoot, van productie tot levering, tot die van de detailhandelaar. Op deze manier worden niet alleen hoogwaardige, maar ook duurzame producten voor een gezonde en rustgevende slaap gecreëerd.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: THERALINE Voedingskussen Original - Stippen beige
5
2215 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 1897
 
4 Sterren
| 268
 
3 Sterren
| 41
 
2 Sterren
| 5
 
1 Ster
| 4
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

THERALINE Voedingskussen Original - Stippen beige
THERALINE Voedingskussen Original - Stippen beige
Adviesprijs 59,90 €
54,90 €