10% op welke categorie ❓
10% op welke categorie ❓
Code kopiëren:
KWSGNL1505
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu ontdekken
ALVI Stang voor hemeltje standaard rond
Prijs
17,90 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A023685

EAN: 4010395004978

ALVI Stang voor hemeltje standaard rond
HEMELSTANG

• hoogwaardige 1e kwaliteit hemelstang van het merk ALVI
• eenvoudig en snel met klemmen te monteren
• van metaal en wit gelakt

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
33,49 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Alvi

Lekker slapen met Alvi

Al meer dan 50 jaar zorgt ALVI ervoor dat kindjes heerlijk kunnen slapen. Met ruime keuze uit hoogwaardige producten vertrouwen vele ouders al jaren lang op het internationale merk ALVI. ALVI staat voornamelijk bekent om de goede slaapzakken en slaapzaksystemen met binnen- en buitenzak. De buitenzakken zijn bijvoorbeeld gemaakt van puur katoen en passen zich daardoor goed aan aan de gevoelige huid van kindjes en aan de temperatuur. Ook het liefdevolle ontworpen beddengoed en matrassen zorgen voor knusse geborgenheid en comfort.

ALVI Slaapzak Mäxchen

De Mäxchen slaapzakken van ALVI zijn bijzonder populair bij vele ouders. Naast de vele mooie designs is deze 3-in-1 slaapzak het hele jaar door te gebruiken. De Mäxchen bestaat uit een buitenslaap en twee binnenslaapzakken van twee opvolgende maten. De speciale perenvorm zorgt voor een veilige slaaphouding en veel beweegvrijheid. De Mäxchen overtuigd niet alleen dankzij de gebruikte textielen die zich steeds aan de temperatuur aanpassen, maar ook vanwege de bijzondere ritssluiting. Deze is niet traditioneel in het midden, maar loopt rond om de slaapzak heen. Deze ritssluiting zorgt ook voor het eenvoudig verschonen van de luier – wat vele ouders vooral ’s nachts weten te waarderen. Dankzij het knoopsysteem groeit de Mäxchen met je kindje mee. Vele ouders en verloskundigen zijn ook overtuigd van deze slaapzak en raden de Mäxchen van ALVI aan al vanaf de geboorte.

ALVI matrassen

De babymatrassen van ALVI staan bekend om het hoge ligcomfort, kwaliteit en innovatie. De matrassen voor o.a. babybedjes, kinderwagens, wiegjes of box zijn voorzien van een luchtcirculatiesysteem en vrij van CFK. De verschillende lagen zijn waterafstotend. Dankzij de verticale luchtkanalen wordt het klimaat optimaal gereguleerd. Dit voorkomt een eventuele gevaarlijke oververhitting van het kindje als ook het inademen van CO2. Dankzij de ritssluiting is de hoes eenvoudig afneembaar en kan daardoor gereinigd worden in de wasmachine. Sommige matrassen van ALVI zijn voorzien van verschillende zijdes. Zo is de ene kant van het matrasje geschikt voor een baby en de andere kant voor kleine kinderen.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: ALVI Stang voor hemeltje standaard rond
4.5
1190 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 879
 
4 Sterren
| 250
 
3 Sterren
| 52
 
2 Sterren
| 8
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

ALVI Stang voor hemeltje standaard rond
ALVI Stang voor hemeltje standaard rond
17,90 €