10% EXTRA korting 🌷
10% EXTRA korting 🌷
Code kopiëren:
PKNL3992
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen

Babypoints

Productbeoordelingen zijn een belangrijk onderdeel van pinkorblue. Hiermee heb je de mogelijkheid om feedback te geven en andere klanten te helpen bij de aankoopbeslissing! Maar ook jij kunt door de beoordelingen van andere klanten geholpen worden.

Betrouwbaarheid

Alleen geverifieerde kopers mogen een beoordeling geven bij pinkorblue.nl. Daarom krijg je pas na de bestelling de mogelijkheid gekochte producten te beoordelen. Vervolgens zal het klantenreview-team van eKomi je beoordeling onafhankelijk en volgens vastgelegde richtlijnen controleren. Pas daarna wordt de beoordeling vrijgegeven en is deze zichtbaar voor alle klanten. Zodoende kun je vertrouwen op echte klantenfeedback. Meer informatie over de beoordelingsrichtlijnen van eKomi vind je hier

Samenwerking met eKomi

eKomi helpt ons productbeoordelingen te verzamelen en controleren. Zo kun je erop vertrouwen dat het beoordelingsproces serieus en verantwoord is. Uit de verzamelde klantenmeningen wordt een algemene beoordeling afgeleid. Afhankelijk van het resultaat mogen we ons met een goud, zilver of brons keurmerk onderscheiden. Je kunt op die manier snel zien hoe goed we het in het algemeen doen. Als je meer wilt weten over onze partner eKomi, kijk dan eens hier.