10% Kinderwagens & Autostoelen
10% Kinderwagens & Autostoelen
Code kopiëren:
DRIENL4962
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen
MAXI COSI Kinderbed Swift Beyond Graphite
-11%
Adviesprijs
229,99 €
Prijs
205,46 €
Gratis levering
Bespaar nu
24,53 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A302524

EAN: 3220660330928

MAXI COSI Kinderbed Swift Beyond Graphite
Vanaf de geboorte tot ca. 3 jaar (0 tot 15 kg)

Even voorstellen: MAXI COSI Swift. Een stijlvol 3-in-1 multifunctioneel reisbedje dat kan worden gebruikt als wiegje voor pasgeborenen, kinderbed en stevige box. En met slechts 7 kg, is het de lichtste in zijn soort. Swift ontvouwt en zet op in seconden, thuis of onderweg.

De 3-in-1 reiswieg voor dagelijks gebruik
De MAXI COSI Swift is ontworpen om het dagelijkse gezinsleven sneller en gemakkelijker te maken; daarom is het reisbedje een redder in nood voor ouders die altijd onderweg zijn.

MAXI COSI Swift groeit met je baby mee vanaf de geboorte tot 3,5 jaar. Dus in plaats van drie afzonderlijke draagbare producten te kopen (een wieg, een kinderbedje en een box), biedt de Swift alle drie in één stijlvol product.

Het 3-in-1 reisbedje heeft een uniek matrasje in 2 fasen dat perfect kan worden omgevormd tot een kleiner, knus matrasje dat ideaal is voor pasgeborenen. Als de baby groeit, kun je de matras weer dichtritsen tot een grotere matras en heb je een supercomfortabele plek om te spelen of zelfs een welverdiend dutje te doen.

Probeer ook zeker de matrashoezen voor het reisbedje van MAXI COSI Swift, die speciaal zijn ontworpen voor de Swift-reisbedmatras voor pasgeborenen en peuters.

Comfort
MAXI COSI heeft als fabrikant een reisbedje ontworpen dat het ultieme alledaagse comfort biedt. Het reisbedje MAXI COSI weegt slechts 7 kg en is zo licht dat het bijna zweeft. Aangezien de MAXI COSI Swift in een handomdraai is opgevouwen, zul je waarschijnlijk geen reisbedje vinden dat je sneller kunt opzetten, inklappen en weer opzetten.

Verpak de vederlichte reiswieg in zijn handige draagtas en neem hem mee op dagtochtjes om vrienden en familie te bezoeken of voor een weekendje weg.

Speel. Slaap. En weer helemaal opnieuw.
De dagelijkse routine bepaalt het gezinsleven. Speeltijd, bedtijd. En terug bij af. Alles aan MAXI COSI Swift is ontworpen voor snelheid en gebruiksgemak. Het probleemloos in één stap opvouwen gaat zo snel en eenvoudig, dat je het met één hand kunt doen. Er zijn geen verborgen sluitingen die in de weg zitten; één snelle beweging en je kunt gewoon verder gaan met je drukke dag.

Product details:
  • 3-in-1: extra bed, kinderbed, box.
  • Extra comfortabele, dikke matras die in twee delen kan worden verdeeld
  • 2 niveaus voor pasgeborenen en peuters
  • Ultra-licht maar stabiel frame
  • Stijlvolle, moderne look en hoge kwaliteit stoffen, waaronder mesh rondom
  • Vouwt en ontvouwt in 1 seconde
  • Kan compact opgevouwen worden vervoerd in de meegeleverde reistas
  • Geschikt vanaf de geboorte tot 3 jaar
Technische gegevens:
  • Afmetingen van het product (lengte x breedte x hoogte): 106 x 86 x 76 cm
  • Ligvlak (lengte x breedte x hoogte): 97 x 78 x 3 cm
  • Opgevouwen ligvlak (lengte x breedte x hoogte): 78 x 48 x 3 cm
  • Afmetingen transporttas (lengte x breedte x hoogte): 78 x 26 x 26 cm
  • Gewicht: 7,5 kg
  • Belastbaar tot max. 15 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
34,04 €
Prijs
33,08 €
Prijs
27,44 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Maxi Cosi

Veilig met de autostoelen van Maxi Cosi

Maxi Cosi staat al ruim 30 jaar bekend voor betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en hun trendy designs. Veiligheid is voor Maxi Cosi erg belangrijk, daarom haalt Maxi Cosi in de regel de zeer strenge Europese veiligheidseisen vaak met vlag en wimpel. Autostoelen van Maxi Cosi zijn beschikbaar voor alle autostoelgroepen; het begint met de autostoelen voor pasgeboren kindjes tot en met comfortabele autostoelen voor kinderen tot 12 jaar. Naast autostoelen heeft Maxi Cosi ook nog buggy's en accessoires zodat het aan niets ontbreekt. Ontdek nu alle modellen in onze Maxi Cosi shop!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: MAXI COSI Kinderbed Swift Beyond Graphite
4.5
77 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 59
 
4 Sterren
| 15
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

MAXI COSI Kinderbed Swift Beyond Graphite
MAXI COSI Kinderbed Swift Beyond Graphite
Adviesprijs 229,99 €
205,46 €