Veiligheidsbelofte

Belangrijk om te weten: bij de keuze voor een autostoel staat de belangrijkste
eigenschap, veiligheid, altijd voorop. Ook na een ongeluk kun je op ons rekenen.

Het probleem: Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel.

Onze service:

Onze veiligheidsbelofte geldt voor de meeste autostoelen in onze shop. Wij nemen de door jou gekochte autostoel terug, in het geval dat deze binnen twee jaar bij een ongeluk betrokken is geraakt.Zo krijg je de veiligheidsbelofte*

  1. Autostoel bij pinkorblue.nl aanschaffen en de bijbehorende factuur bewaren.

  2. Na aanschaf kun je het certificaat hier downloaden.

  3. Wij wensen jou en je familie een veilige en fijne manier van reizen met de auto – maar bij een ongeluk zijn we er natuurlijk voor jullie.

  4. We zullen vervolgens de documenten controleren. Indien aan alle voorwaarden wordt voldaan en kan worden uitgesloten dat de autostoel niet op een andere manier beschadigd is geraakt, ontvang je van ons kostenloos een nieuwe autostoel - je hoeft verder nergens meer voor te zorgen. Mocht het aangeschafte model niet meer verkrijgbaar zijn, krijg je een gelijkwaardige vervanger. Een uitbetaling is niet mogelijk.

Met de overhandiging van de nieuwe autostoel onstaat geen nieuwe termijn voor de veiligheidsbelofte. Er geldt in dat geval nog steeds de termijn van twee jaar na ontvangst van de oorspronkelijk aangeschafte autostoel.

Bij vragen helpen we je graag verder via info@pinkorblue.nl
of onze hotline 0800 - 7228888 (Ma. - Vr.: 09:00 - 16:00)

* De veiligheidsbelofte geldt voor aankopen vanaf 21-07-2014. Producten die voor deze datum zijn aangeschaft zijn uitgesloten van deelname. De veiligheidsbelofte geldt niet voor zitverhogers en is alleen geldig voor autostoelen die zijn voorzien van het Veiligheidsbeloftekeurmerk.