Babyuitzet-korting 👶
Babyuitzet-korting 👶
Vandaag besparen:
Tot €50!
00
Uur
00
Min.
00
Sec.
Code kiezen
Over ons - pinkorblue

Over pinkorblue.nl

Welkom bij pinkorblue.nl, waar jullie gezin centraal staat en we samen bouwen aan mooie herinneringen en een geweldige ervaring voor jullie en jullie kleintjes.

Onze missie

Bij pinkorblue hebben we een hart voor ouders en gezinnen. Onze missie is om jullie te ondersteunen in de prachtige reis van ouder zijn. Met ons uitgebreide assortiment aan producten willen we jullie inspireren en helpen bij het kiezen van de beste producten voor jullie kleintjes. Samen willen we ervoor zorgen dat jullie kostbare momenten kunnen koesteren. Of het nu gaat om zwangerschap, de babyfase of de kindertijd, pinkorblue staat voor jullie klaar met zorgvuldig geselecteerde producten.

Geschiedenis

Wist je dat we eigenlijk een dochterbedrijf zijn van het lang bestaande Babymarkt? Onze reis begon in 1989, toen Babymarkt zijn deuren opende in Dortmund, Duitsland. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een sterk groeiende online webshop.

In 2012 maakten we een grote stap door pinkorblue te lanceren in Nederland, gevolgd door de lancering in België in 2014 en later nog in 12 andere Europese landen. Bij pinkorblue geloven we in voortdurende verbetering en innovatie om jou als ouder te ondersteunen. In 2020 hebben we dan ook met trots onze pinkorblue-app gelanceerd, waarmee je altijd en overal toegang hebt tot ons brede assortiment. In 2022 hebben we met trots ons merk Kindsgard gelanceerd! Wil je meer ontdekken over Kindsgard? Klik dan hier! Daarnaast werken we al jaren samen met tal van gerenommeerde top merken.

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele kinderwagen, schattige kleertjes of praktische accessoires, pinkorblue is er om jou te ondersteunen in je reis als ouder. We staan klaar om je te helpen met de beste producten en de zorg die jouw kleintje verdient.

Hands on pinkorblue.nl team

Graag stellen we ons directe online team achter pinkorblue.nl aan je voor, bestaande uit Marcel, Nienke, Helen, Patrick, Ilhame en Tinke. Samen zorgen we voor alle communicatie- en marketingactiviteiten, terwijl het bedreven customer care team altijd klaarstaat om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

We geloven sterk in samenwerking en daarom werken we nauw samen met ons moederbedrijf babymarkt.de GmbH, waar meer dan 500 mensen zich inzetten voor het gehele bestelproces. Van onze technische ontwikkelaars die ervoor zorgen dat je gemakkelijk op onze site kunt bestellen tot aan onze hardwerkende collega's die met liefde alle pakketjes inpakken en verzendklaar maken. Samen streven we ernaar om jou de beste ervaring te bieden.

Marcel op groot speelgoed schommelpaardPakketten van pinkorblue op lopende bandTeam eet lunch op op kantoorTeamfoto van collega's bij babymarkt.deKantoor van pinkorblue in DuitslandTeamfoto van alle collega's bij Strong Viking sport evenement

Favoriete producten van de collega's uit team NL/BE