Sinterklaas speelgoedSinterklaas

Het Sinterklaas feest is natuurlijk niet compleet zonder het zingen van Sinterklaasliedjes, pepernoten en chocoladeletters en het zetten van de schoen. Bij pinkorblue shop je de mooiste schoencadeautjes en Sinterklaas cadeaus voor pakjesavond. Haal je cadeaus op tijd in huis en geniet van een fijne pakjesavond!

Verlanglijstje voor Sinterklaas

Zodra Sinterklaas weer in het land is dan is het natuurlijk ook weer tijd voor een verlanglijstje. Bij pinkorblue kan je eenvoudig een verlanglijstje online maken en delen. Ga naar onze speelgoed categorie en ontdek de mooiste producten. Bewaar jouw favoriete items op het verlanglijstje. Maak en deel jouw verlanglijstje met familie en vrienden!

Speelgoed 0-3 maanden

In de eerste maanden is een fijne omgeving en geborgenheid erg belangrijk voor een pasgeborene. Richt de omgeving van de baby dus in met zachte knuffels en doekjes.

Speelgoed 3+ maanden

Vanaf 3 maanden leren baby's iets vast te pakken. Een rammelaar of bijtring zijn dus leuke cadeaus voor deze leeftijd.

Speelgoed 6+ maanden

Vanaf ongeveer ze maanden gaat jouw baby meer ontdekken en komt misschien al kruipend vooruit. Stimuleer je kindje met speelgoed met leuke geluidjes, lichtjes en bewegingen!

Speelgoed 12+ maanden

Geef een kindje van een jaar klein speelgoed wat hem prikkelt en uitdaagt. Zo help je het kindje nieuwe vaardigheden op een speelse manier te ontwikkelen. Een activiteitenkubus, badspeeltjes, houten speelgoed, poppen en knuffels en schommeldieren zijn altijd een succes. Ook een leuk loopfietsje, loopauto of loopkar helpt de ontwikkeling van het kind.

Speelgoed 18+ maanden

Kan je kindje al goed lopen? Dan biedt een trekdier oneindig veel speelplezier. Ook knutselen met vingerverf stimuleert de creatieve geest. Kinderen hebben vaak al heel snel door dat voertuigen over de grond moeten rollen, een garage met auto’s of een speeltapijt met straten erop is daarom erg leuk.

Speelgoed 3+ jaar

Wat oudere kinderen vanaf drie jaar hebben vaak al een ruime fantasie, speelgoedkeukentjes of winkeltjes en verkleedpartijen met mooie verkleedkleren stimuleren dit. Memorie spelletjes trainen het geheugen en denkvermogen.

Onze topmerken