Sylvanian Families ® Popcorn bezorgservice met cijfer
NIEUW

Sylvanian Families ® Popcorn bezorgservice met cijfer


34,99 €
Prijs
34,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A334550

EAN: 5054131056530

Sylvanian Families ® Popcorn bezorgservice met cijfer
Deze tekst is automatisch vertaald.
De schattige Sylvanian Families baby's hebben heerlijke popcorn besteld bij de popcorn bezorgdienst. Ze hebben het laten bezorgen bij het Sylvanian themapark. De schapenmoeder Barbara levert overal popcorn. Ze heeft een mobiele kraam met een fiets. De fiets kan ook worden gebruikt als een pure fiets zonder de verkoopstandaard. In de mand aan het stuur kunnen allerlei spullen worden vervoerd. Een baby of tweeling kan op de bagagedrager meerijden.

Als de popcornkraam in elkaar gezet is, kan Barbara er heerlijke popcorn bereiden en afleveren. Als je aan de hendel van de popcornmachine draait, stuitert de popcorn op en neer. Dan vult de schapenmoeder de popcorn in de zakken en geeft het aan de kleine klanten. Maar er is hier niet alleen popcorn, maar ook muffins of lolly's.

Product details:
  • Afmetingen van de verpakking (lengte x breedte x hoogte): 28 x 7,5 x 23 cm.
  • Hoogte van de figuren: ca. 8 cm
  • Leveringsomvang: een driewieler met mand, een popcornstandaard met popcornmachine en paraplu, een verkoopplank voor muffins en lolly's, popcornzakjes, popcorn, lolly's, muffins, zakjes en een moederschaapfiguur met een leuke outfit
  • De figuren zijn beweegbaar en de kleren kunnen aan- en uitgetrokken worden
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Attentie
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sylvanian Families

Speelplezier met Sylvanian Families – prachtige speelwerelden met veel liefde voor detail

Al meer dan 35 jaar laat Sylvanian Families het hart van kinderen sneller kloppen. De sterke karakteristieke dierfiguren voor kinderen vanaf drie jaar brengen groots speelplezier. Ze leven diep in het bos in het Sylvanian Village. Elk dier heeft een naam, een verjaardag, een hobby en, afhankelijk van de leeftijd, een beroep. De enorme wereld van de Sylvanians is zeer liefdevol en gedetailleerd ontworpen. Het varieert van huizen, meubels, auto's, winkels, restaurants, kleuterschool, school tot aan vrijetijdsbestemmingen. Sylvanian Families staat voor de waarden van de natuur, het gezin, liefde en vriendschap. Volgens een internationale studie bevordert het spelen met Sylvanian Families het sociale rolgedrag van kinderen. Met Sylvanian Families kunnen kinderen alledaagse situaties naspelen en hun eigen verhalen verzinnen die de creativiteit en verbeelding stimuleren.

Unieke producten van Sylvanian Families

De wereld van de Sylvanians valt vooral op door de aandacht voor detail. Huizen zijn voorzien van ramen, deuren en bijbehorend meubilair. De dieren hebben ook een realistisch uiterlijk, met fijne gelaatstrekken en schattige outfits. Dit maakt het spelen met de kleine dieren nog echter en leuker en alledaagse situaties kunnen worden nagebootst. Zo wordt de creativiteit en verbeelding van kinderen gestimuleerd.

Met de vele verschillende accessoires krijgen kinderen de kans om hun eigen persoonlijke Sylvanian wereld te creëren. Zo is er de mogelijkheid om gebouwen individueel naar eigen smaak in te richten. Zelfs de kleine dieren kunnen zich naar believen omkleden. Dit betekent dat alle producten van Sylvanian Families uniek kunnen worden aangepast.

Onze bestsellers

Sylvanian Families ® Popcorn bezorgservice met cijfer
Sylvanian Families ® Popcorn bezorgservice met cijfer
34,99 €
34,95 €