Träumeland Matras volle maan 90 x 200 cm
Duurzaam -26%
Träumeland Matras volle maan 90 x 200 cm
Variant:
  • Träumeland Matras volle maan 90 x 200 cm
  • Träumenland Matras volle maan 100 x 200 cm
  • Träumeland Matras volle maan 120 x 200 cm
  • Träumeland Matras volle maan 140 x 200 cm
  • +3

Adviesprijs
379,90 €
Prijs
279,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
99,91 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A116204

EAN: 9120018351756

Träumeland Matras volle maan 90 x 200 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Alle Träumeland baby- en kindermatrassen worden met grote zorg gemaakt in de fabriek in Oostenrijk. Er worden alleen geselecteerde materialen gebruikt, die bijna uitsluitend uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland komen.

Het Träumeland full moon matras voor kinderen en tieners is ontworpen voor een gewicht tot 70 kg en is geschikt voor kinderen en tieners van 2 tot 15 jaar. Dankzij de kubusvorm van de matraskern zorgt de matras voor een zeer goed ligcomfort.

Matraskern productdetails:
  • Afmetingen: breedte x lengte x hoogte 90 x 200 x 12 cm
  • Materiaal: 100% koudschuim
  • Hoogwaardige tiger , puntelastische koudschuimkern voor optimaal ligcomfort
  • Uitstekende ventilatie dankzij contouruitsnijding op beide ligvlakken en verticale luchtkanalen
  • Twee hardheidsniveaus: soft (diepe insnijdingen) en medium stevig
  • Volumegewicht: 35 kg/m³

Matrashoes productdetails
  • Materiaal tijk: 68% polyester, 32% TENCEL™
  • Hoes is afneembaar en scheidbaar
  • Onderhoudsinstructies: Matrashoes wasbaar tot 60 °C
  • Geschikt om in de droger te drogen op een zacht programma
  • Geschikt voor mensen met een allergie
  • Getest op antimoon en schadelijke stoffen
  • Luchtdoorlatend
  • Oeko-Tex gecertificeerd in klasse 1 voor baby's onder testnr. 47693 in ÖTI, Wenen

Materiaal verklaring

Koudschuim
In vergelijking met zachtschuim gebruikt koudschuim hoogwaardige tiger e grondstoffen. Koudschuim heeft een verbeterd puntelastisch gedrag, is beter ademend en heeft een langere levensduur. Door de integratie van luchtkanalen en contouruitsnijdingen worden belangrijke factoren zoals ventilatie en elasticiteit aanzienlijk verbeterd.

Polyester
Polyester is een bijzonder slijtvaste en elastische vezel, waardoor het bijzonder geschikt is voor matrashoezen en er een meerwaarde aan geeft.

Tencel™
Een nieuw tijdperk in vezeltechnologie is begonnen met Tencel™. Tencel™ is een cellulosevezel en wordt verkregen uit hout in een milieuvriendelijk proces. Het combineert de voordelen van vele vezels: Fijn als zijde, sterk als polyester, onderhoudsvriendelijk als acryl, koel en aangenaam als linnen, warm als wol en absorbeert aanzienlijk meer waterdamp dan katoen.

Wasbaar fleece
Wash fleece is een wasbare holle vezel en daarom ideaal voor baby's met allergieën. Wasvlies heeft een hoge veerkracht en dempt de Träumeland matrashoezen.

Waarom zou ik een speciaal kindermatras / jeugdmatras kopen als er ook matrassen voor volwassenen zijn?
Heel eenvoudig: het gewicht en de grootte van kinderen verschillen aanzienlijk van het gewicht en de grootte van een volwassene. Bovendien hebben adolescenten andere behoeften dan volwassenen.

Welke kindermatras / jeugdmatras is de juiste?
Met zoveel verschillende modellen om uit te kiezen is het natuurlijk niet eenvoudig om een beslissing te nemen, daarom bieden we een puntensysteem aan om je te helpen snel en gemakkelijk je weg te vinden in ons assortiment kindermatrassen: hoe meer kwaliteitspunten een kindermatras / jeugdmatras heeft, hoe hoger tiger . In principe zijn er een paar factoren om rekening mee te houden in termen van belangrijkheid: Goede ventilatie, de kwaliteit van de matrashoes en -kern en extra functies.

Hoe lang kan ik een kindermatras / jeugdmatras gebruiken?
Ons kindermatras / jeugdmatras is geschikt vanaf de leeftijd van 2 jaar en is ontworpen voor een gewicht tot 70 kilo.

Wanneer moet ik het kindermatras / jeugdmatras omdraaien van de zachte naar de medium harde kant?
We raden aan om het matras om te keren van de zachte naar de medium harde kant bij een gewicht van ongeveer 35 kilo.

Mijn nieuwe kindermatras / jeugdmatras stinkt...
Vooral nieuwe matraskernen kunnen een nieuwe geur hebben, die door de verpakking helaas niet helemaal kan ontsnappen. Deze geur is onschadelijk en verdwijnt uiterlijk na 2 tot 4 weken. Idealiter laat je je matras buiten luchten voordat je hem voor het eerst gebruikt. Zorg er wel voor dat de matras niet vochtig wordt en niet direct in de zon ligt. Uiteraard zijn al onze producten meerdere malen getest op schadelijke stoffen door onafhankelijke testinstituten en zijn daarom bij uitstek geschikt voor gebruik in kinderbedden.

De kern van mijn kindermatras/tienermatras is plotseling geel geworden - wat moet ik doen?
Maak je geen zorgen - een geel verkleurde matraskern is volkomen ongevaarlijk. Elk schuim kan geel worden door blootstelling aan zonlicht of kunstlicht. Dit is volkomen onschadelijk en op geen enkele manier schadelijk voor de baby.

Mijn kindermatras / jeugdmatras heeft een holte
De hoezen van onze kindermatrassen zijn gewatteerd met fleece aan de binnenkant. Dit vlies verliest een beetje van zijn luchtigheid bij het eerste gebruik. Als je kind altijd op hetzelfde deel van de matras slaapt, kan het de indruk wekken dat de matras hol is, omdat het hoofd op bepaalde punten op de matras rust. Als u uw kind op verschillende delen van de matras legt, of als het kind later meer beweegt op de matras, zal het vlies zich over de hele hoes verdichten en zal de "holte" weer verdwijnen. Dit samendrukken van de hoes is geen nadeel voor je kind.

Is de kern van mijn matras wasbaar?
Nee, omdat Träumeland voor de productie lijm op waterbasis gebruikt, waardoor de afzonderlijke delen los zouden kunnen raken.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Träumeland Matras volle maan 90 x 200 cm
5
352 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 296
 
4 Sterren
| 50
 
3 Sterren
| 6
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Träumeland Matras volle maan 90 x 200 cm
Träumeland Matras volle maan 90 x 200 cm
Adviesprijs 379,90 €
279,99 €