Veiligheidsbelofte

Veiligheidsbelofte
Jouw voordelen

Wij staan voor je klaar – beloofd!

Bij de keuze uit een autostoel staat de belangrijkste eigenschap, veiligheid, altijd voorop. Ook na een ongeluk kun je op ons rekenen.

Het probleem: zelfs bij kleine ongelukken kunnen haarscheurtjes of andere schade aan het autostoeltje ontstaan. Deze schade, die vaak nauwelijks zichtbaar is, kan de veiligheid van de autostoel aanzienlijk beïnvloeden.

Onze service:

Onze veiligheidsbelofte geldt voor alle autostoelen in onze online shop. Als het door jou gekochte autostoeltje binnen twee jaar betrokken raakt bij een ongeval nemen wij het terug.

Zo krijg je onze veiligheidsbelofte

  1. Koop de autostoel online op pinkorblue.nl en bewaar de betaalde, geldige factuur goed.
  2. Na aanschaf kun je het certificaat hier downloaden.

Wij wensen jou en je kind een veilige en ongevalvrije reis! Toch zijn we er voor je in geval van een ongeluk:

Als er binnen twee jaar na de levering van het autostoeltje een ongeluk gebeurt, neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur ons de factuur, het certificaat en een politierapport of aangifte dossiernummer , anders kunnen wij de autostoel niet vervangen.

Als aan de voorwaarden voor aanspraak op de veiligheidsbelofte is voldaan, dit met de bijbehorende documenten wordt aangetoond en uitgesloten kan worden dat het autostoeltje anderszins is beschadigd, ontvang je van ons kosteloos een nieuw autostoeltje. Als het door jou gekochte model niet meer leverbaar is, ontvang je een vervangend exemplaar van gelijke waarde. Terugbetaling is niet mogelijk.

Met de levering van het nieuwe autostoeltje begint geen nieuwe periode voor de veiligheidsbelofte. De termijn van twee jaar vanaf de levering van de oorspronkelijk gekochte autostoel blijft van toepassing.

Om gebruik te maken van onze veiligheidsbelofte kun je contact opnemen met onze klantenservice.