15% korting in de Sale 🚨
15% korting in de Sale 🚨
Nu ontdekken
00
Uren
00
Min.
00
Sec.

Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

babybay Boxspring XXL co-sleeper bed naturel gelakt
babybay Boxspring XXL co-sleeper bed naturel gelakt
Momenteel uitverkocht

babybay Boxspring XXL co-sleeper bed naturel gelakt



Prijs
306,49 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A434617

EAN: 4262356530341

babybay Boxspring XXL co-sleeper bed naturel gelakt
Deze tekst is automatisch vertaald.
<a href="/out/pdf/boxspring_Lackzertifikat.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Lackzertifikat DIN EN 71-3 zum babybay Beistellbett Boxspring


babybay ® Boxspring XXL, de perfecte oplossing voor alle hoge bedden. Dankzij het hoge ontwerp en de gepatenteerde traploze hoogteverstelling kan het ligvlak exact worden aangepast aan hoge en frameloze Boxspring bedden - zonder opstapje, zonder kier. Altijd gelijk met mama's bed - het toppunt van een co-sleeper. Vooral in de eerste maanden is nauw contact tussen jou en je baby heel belangrijk. Met het extra grote XXL ligvlak kun je nog langer genieten van de nabijheid van je kleine lieveling. babybay ® Boxspring XXL is daarom ook ideaal voor tweelingen. Met de speciale bandbevestiging kan hij gemakkelijk, veilig en zonder gereedschap aan elk boxspringbed worden bevestigd en ervan worden losgemaakt. Je kunt kiezen uit verschillende houten oppervlakken en accessoires en zo je eigen gepersonaliseerde droombed samenstellen. De babybay ® Boxspring XXL is verkrijgbaar in verschillende lakafwerkingen. De lakken zijn vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan de EN71.3 normen; het beukenhout is afkomstig uit duurzaam beheerde, inheemse bossen. Het is volledig gemaakt van natuurlijk, antibacterieel en antistatisch massief beukenhout - zonder compromissen, zonder houtvervangers. Zodra je baby uit het bedje is gegroeid, kun je babybay ® eenvoudig uitschuiven en bijvoorbeeld gebruiken als box, bank of tafel.

Productgegevens:
  • Kleur: naturel
  • Materiaal: massief beuken, gelakt
  • Afmetingen: breedte x lengte x hoogte 62 x 110 x 96,5 cm
  • Traploze hoogteverstelling
  • Ligvlak past precies bij het bed van de ouders
  • Speciale riembevestiging voor hoge en frameloze bedden
  • Extra groot ligoppervlak
  • Ideaal voor tweelingen
  • Kan worden gebruikt tot ca. 4 jaar
  • Alle verven zijn getest op schadelijke stoffen volgens DIN EN 71 Deel 3 en het beukenhout komt uit duurzaam beheerde, lokale bossen
  • Let op: Matras, veiligheidshek en zwenkwielenset zijn niet bij de levering inbegrepen.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Babybay

Babybay bijzetbedjes – een eigen bedje direct naast mama

De Babybay Original is het meest innovatiefste babybedjes sind er baby’s zijn. Meer dan een half miljoen mensen wereldwijd hebben de afgelopen 10 jaar hun baby ’s nachts aan hun zijde gehad. Je kindje slaapt direct naast je en heeft toch een eigen bedje. Goed voor de nachtrust van jou en je baby. Het innovatieve ontwerp van de bedjes zorgt voor eenvoudige montage aan het ouderlijk bed. Babybay is makkelijk in gebruik, eenvoudig in hoogte verstelbaar en duurzaam. Ontdek hier alle bedden, matrassen en accessoires van Babybay.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: babybay Boxspring XXL co-sleeper bed naturel gelakt
5
79 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 66
 
4 Sterren
| 12
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers