10% op welke categorie ❓
10% op welke categorie ❓
Code kopiëren:
KWSGNL1505
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu ontdekken
ABC DESIGN  Voetenzak Tulip Nature Fashion Editie Collectie 2022
Duurzaam

ABC DESIGN Voetenzak Tulip Nature Fashion Editie Collectie 2022


Variant:
  • ABC DESIGN Voetenzak Diamond Special Edition asphalt
  • ABC DESIGN  Voetenzak Tulip Nature Fashion Editie Collectie 2022
  • ABC DESIGN Voetenzak Tulip Black Collectie 2022
  • ABC DESIGN  Voetenzak Tulip Bubble Diamond Editie Collectie 2022

Adviesprijs
59,90 €
Prijs
54,90 €
Gratis levering
Bespaar nu
5,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A329157

EAN: 4045875055348

ABC DESIGN Voetenzak Tulip Nature Fashion Editie Collectie 2022
Deze tekst is automatisch vertaald.
Trendy. Vet. Uniek. Alsof ze gemaakt zijn voor de catwalk. Effectieve Print s, beperkte Design s en modieus karakter staan voor sterke individualiteit. De Fashion editie biedt opvallende kleuren, originele accenten, contrasten en geselecteerde details voor die heel speciale look!

Omwille van het milieu zijn alle stoffen gemaakt van duurzaam gerecycleerd materiaal. Ook de stof aan de buitenkant speelt handig in op het thema " nature " met zijn aardse natuurtinten. Het elegante ruitstiksel van de binnenstof rondt de expressieve en zelfbewuste Design vakkundig af.

Ook al zijn de temperaturen in de winter soms ijzig, toch moet u het omwille van de veiligheid zonder winterjas & co. in de auto doen. Dikke winterkleding voorkomt dat de gordels strak tegen het lichaam van het kind aanliggen.

De zacht gevoerde ABC DESIGN De voetenzak houdt uw baby aangenaam warm tijdens de winterrit zonder de werking van het beschermende harnassysteem te belemmeren. Het is speciaal ontworpen voor gebruik in de autostoel. De voetenzak kan ook worden gebruikt als een knusse inlegger voor de reiswieg van de kinderwagen. Geïntegreerde sleuven voor de harnasgeleider maken een stevige bevestiging van het harnassysteem mogelijk. De voetenzak wordt vervolgens over de riemen gesloten via de centraal geplaatste ritssluiting. De kap kan met een trekkoordje worden versteld en beschermt zo het bijzonder gevoelige hoofdje van uw baby optimaal tegen de kou en tocht. Het voetgedeelte kan afzonderlijk worden geopend. Knusjes in de ABC DESIGN voetenzak, zal uw kleintje genieten van een comfortabele en veilige rit, zelfs in het koude seizoen.

Product details:
  • Geschikt voor de baby autostoel Tulip
  • Kan gebruikt worden als inleg in de reiswieg
  • Knuffelzacht comfort
  • Ritssluiting midden
  • Voetgedeelte kan afzonderlijk worden geopend

Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 72 x 30 x 3 cm
  • Schoonmaken: Handwas/koude was
  • Materiaal binnenzijde: 100 % katoen
  • Materiaal buitenkant: 100 % polyester
  • Materiaal bestaat uit 10 gerecyclede PET-flessen van 1,25 l

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Gerecycled materiaal

Gerecycled materiaal wordt gewonnen uit opnieuw verwerkt afval. Zo kunnen bijvoorbeeld nieuwe kunstof garen gewonnen worden uit PET-Flessen. Recyclen helpt dus om afval dat al in de omloop is nieuwe leven in te blazen. Bovendien vergt het recycleproces meestal veel minder energie, chemicaliën en water dan bij de productie van nieuwe materialen. Keurmerken die producten van gerecyclede materiaal kenmerken zijn bijvoorbeeld de Global Recycelt Standard en het merk Repreve.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

ABC Design

ABC Design – stoer design en praktisch

Ontdek het comfort van de kinderwagens en buggy’s van ABC Design. Ruim 25 jaar ontwikkelt en produceert ABC Design kinderwagens voor het dagelijkse gebruik. De kinderwagens en buggy’s van ABC Design zijn flexibel en bieden veel extra functies. ABC Design is onder andere bekend als trendsetter wat het design aangaat. ABC Design biedt vele verschillende modellen en kleuren, zodat er voor elke familie iets passendst bij zit. ABC ontwerp voornamelijk kinderwagens, duowagens, autostoelen en diverse accessoires. Samen met ABC Design wordt erop uit gaan nog leuker.

ABC DESIGN missie en visie

ABC Design is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid voor veiligheid en comfort tegenover de ouders en kinderen. Daarom worden alle kinderwagens van ABC Design door het Duitse keurmerk TÜV uitgebreid getest. Onder andere worden de mechanische veiligheid en in de gebruikte materialen getest. In het bijzonder wordt er ook gelet op de UV-bescherming in de gebruikte textielen. Alle kinderwagenkappen en zonneschermen van ABC Design hebben een minimale UV dekking van 40+. Bovendien voert ABC Design de strenge handregel dat het moet voldoen aan de Australian Standard, dit garandeert een hoge bescherming tegen UV. Afsluitend test ABC Design alle prototypen op hun eigen testparcours. Deze bestaat uit verschillende ondergronden, waardoor de kinderwagen goed op de proef wordt gesteld. Als de kinderwagen van ABC Design goed door de test is gekomen, wordt het opgenomen in het bestand. Want zoals al vermeld, veiligheid staat voorop bij ABC Design.

ABC DESIGN producten

Het actuele productassortiment bevat onder andere: kinderwagens, kinderstoelen, autostoelen en diverse accessoires als zonneschermen, luiertassen, voetenzakken en buggyboards. Naast de normale kinderwagens heeft ABC Design ook nog ruime keuze uit duo en tweelingwagens. Zo is er voor elke (aanstaande) ouder ruime keuze uit het assortiment van ABC Design. De kinderwagens en autostoelen zijn verkrijgbaar in trendy designs. Bovendien heeft elke nieuwe collectie van ABC Design een ‘Limited Edition’, de designs hiervan zijn extra bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan leder-handgrepen of een zilverkleurig frame. De ABC Design Zoom duowagen heeft al enkele prijzen gewonnen. Ontdek al onze ABC Design producten hier.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: ABC DESIGN Voetenzak Tulip Nature Fashion Editie Collectie 2022
4.5
34 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 29
 
4 Sterren
| 3
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

ABC DESIGN  Voetenzak Tulip Nature Fashion Editie Collectie 2022
ABC DESIGN Voetenzak Tulip Nature Fashion Editie Collectie 2022
Adviesprijs 59,90 €
54,90 €