10% op welke categorie ❓
10% op welke categorie ❓
Code kopiëren:
KWSGNL1505
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu ontdekken
Axkid Autostoelbeschermer Deluxe, zwart
Prijs
55,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A199607

EAN: 7350057582008

Axkid Autostoelbeschermer Deluxe, zwart
Beschermt de autostoel voor smerigheid.
Met twee opbergvakken en een iPad-houder. Passend voor autostoelen zonder Isofix en als Reboarder kinderstoelen worden gebruikt.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

AXKID

AXKID - “Veiligheid is onze passie”

De missie van het zweedse merk Axkid is om de veiligste autostoel ter de wereld te maken. Auto's worden steeds veiliger wat ook de eisen van een goed en veilig autostoeltje verhoogt. Een voortdurende ontwikkeling van veilige autostoeltjes is daarom erg belangrijk. Precies daarin ligt de passie van Axkid. Ze volgen de Scandinavische richtlijnen waarbij naar achteren gerichte autostoelen het veiligst zijn. In 2011 bracht het zweedse merk de eerste reboarder op de markt. Axkid is nu de nummer een leverancier van autostoeltjes in Zweden en levert ook aan de Europese markt. Ontdek alle reboard autostoeltjes in onze shop! In de afgelopen jaren heeft Axkid veel informatie, kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om het achterwaarts vervoeren van je kindje. Bij de axkid autostoelen maakt het zweedse merk gebruik van de nieuwste productietechnieken. Daarnaast voldoen alle autostoeltjes aan de richtlijnen van de UN-ECE R44 norm. Bekijk nu alle autostoelen en accessoires van Axkid waaronder de Axkid Minikid en Axkid Rekid.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Axkid Autostoelbeschermer Deluxe, zwart
4.5
5 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 4
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Axkid Autostoelbeschermer Deluxe, zwart
Axkid Autostoelbeschermer Deluxe, zwart
55,00 €