Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
babybay Matras Classic Cotton Soft voor Mini/Midi
Prijs
27,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A265135

EAN: 4260472557099

babybay Matras Classic Cotton Soft voor Mini/Midi
Dommelen, trappelen, zweten - de matras van een babybedje moet nogal wat doorstaan. Onze beproefde klassieker babybay® Classic Cotton Soft met de robuuste babybay® kwaliteit heeft het allemaal meegemaakt. De hoogwaardige, ademende schuimstofkern van de Babybay® Classic Cotton zorgt samen met de superzachte katoenen hoes een perfect microklimaat voor de baby: De lucht kan optimaal circuleren, zonder te veel warmte aan het lichaam te ontrekken. De kern van comfortschuim past zich dankzij de uitgebreide quilting van de hoes in sterdesign optimaal aan de lichaamsvorm van je favoriet aan, heeft een ondersteunend effect en zorgt voor een diepe, lange, rustgevende en dromerige babyslaap. Een rits maakt de katoenen hoes afneembaar en kan gewassen worden tot 40°C. babybay® Classic Cotton Soft - voor een gezonde, rustige babyslaap. Getest op schadelijke stoffen en voorzien van het certificaat "Textiles Vertrauen" volgens Ökotex Standaard 100, klasse 1 voor baby's (12.0.0.03346).

Productdetails:
  • Afmetingen Breedte x lengte x hoogte 39,5 x 81 x 5 cm
  • Materiaal hoes: 100% katoen
  • Materiaal vulling: Ademende kern van comfortschuim met open poriën, van hoge kwaliteit
  • Overtrek met ritssluiting afneembaar
  • Wasbaar tot 40°C
  • Strijken bij lage temperatuur
  • Getest op schadelijke stoffen en voorzien van het certificaat "Textiles Vertrauen" volgens Ökotex Standaard 100, klasse 1 voor baby's (12.0.0.03346).
  • Passend bij het Babybay bijstelbedje Mini/Midi

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Babybay

Babybay bijzetbedjes – een eigen bedje direct naast mama

De Babybay Original is het meest innovatiefste babybedjes sind er baby’s zijn. Meer dan een half miljoen mensen wereldwijd hebben de afgelopen 10 jaar hun baby ’s nachts aan hun zijde gehad. Je kindje slaapt direct naast je en heeft toch een eigen bedje. Goed voor de nachtrust van jou en je baby. Het innovatieve ontwerp van de bedjes zorgt voor eenvoudige montage aan het ouderlijk bed. Babybay is makkelijk in gebruik, eenvoudig in hoogte verstelbaar en duurzaam. Ontdek hier alle bedden, matrassen en accessoires van Babybay.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: babybay Matras Classic Cotton Soft voor Mini/Midi
4.5
14 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 9
 
4 Sterren
| 4
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

babybay Matras Classic Cotton Soft voor Mini/Midi
babybay Matras Classic Cotton Soft voor Mini/Midi
27,99 €