Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.

Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

babybay Matras Intense AngelWave voor Comfort / Boxspring Comfort zilver
Momenteel uitverkocht

babybay Matras Intense AngelWave voor Comfort / Boxspring Comfort zilver


Prijs
95,49 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A265265

EAN: 4260472557242

babybay Matras Intense AngelWave voor Comfort / Boxspring Comfort zilver
Deze tekst is automatisch vertaald.
De perfecte matras moet het lichaam van je baby ondersteunen en de temperatuur in evenwicht houden, voor een constante luchtuitwisseling zorgen en vocht transporteren. De babybay ® matras Intense AngelWave ® combineert dit alles en zorgt zo voor een rustgevende en gewichtloze slaap als in een wolk. De innovatieve hygiënische hoes van de babybay ® Intense AngelWave ® voorkomt effectief en betrouwbaar het binnendringen van nattigheid en vocht, maar is toch luchtdoorlatend. Je hebt geen extra waterafstotende hoes nodig! Bovendien absorbeert de koolstofvezel die in de Intense hoes is verwerkt de elektronen die in het lichaam zijn opgebouwd en geeft deze af aan de omgevingslucht, wat resulteert in lagere cortisolniveaus (stresshormoon). Het lichaam kan zo meer van het slaaphormoon melatonine vrijgeven en bereikt zo aantoonbaar een gezondere en rustigere slaap.AngelFlex® gelschuim biedt de optimale Balance van zachte drukverlichting, ondersteuning en temperatuurnivellering. Met zijn open celstructuur biedt AngelFlex® gelcomfortschuim de perfecte basis voor een optimale lichaamstemperatuurbalans. Efficiënt vochttransport en een hoge luchtcirculatie zorgen voor een fris en aangenaam slaapgevoel - in elk seizoen. De verticale klimaatkanalen in de gel- en comfortschuimkern zorgen voor een betere zuurstoftoevoer door een verhoogde luchtcirculatie en zijn precies afgestemd op de ventilatiespleten van het ligvlak babybay . Dit voorkomt warmtestuwing. Dit voorkomt warmteophoping. De schuimkern met zijn innovatief geïntegreerde golfcontour past zich ideaal aan de lichaamsvorm van je lieveling aan dankzij de uitgebreide quilting van de hoes, heeft een ondersteunend effect en zorgt zo voor een diepe, rustgevende en dromerige babyslaap. De hoes kan op elk moment gemakkelijk worden verwijderd dankzij de rits aan drie zijden en is machinewasbaar tot 60°C. babybay ® Intense AngelWave ® - de beste babybay ® feel-good matras ooit gemaakt is vervaardigd volgens de nieuwste DIN EN 16890 norm, getest op schadelijke stoffen en bekroond met het "Confidence in Textiles" certificaat volgens Ökotex Standaard 100 Klasse 1 voor baby's (Nr. 12.0.03346).

Productgegevens:
  • Matras geschikt voor het babybay ® extra bed Comfort / Boxspring Comfort
  • Innovatief - De koolstofvezel in de hoes absorbeert elektronen uit het lichaam van de baby en geeft ze af aan de omringende lucht. Dit verlaagt het cortisolniveau (stresshormoon) en er komt meer melatonine (slaaphormoon) vrij.
  • Geltechnologie - De openporige, ademende, tweedelige comfort- en AngelFlex-gel-schuimkern met verticale, aan het ligoppervlak aangepaste klimaatkanalen zorgt voor een optimale Balance van zachte drukverlichting, ondersteuning en temperatuurnivellering.
  • Golfcontour - De innovatieve golfcontour van de matraskern zorgt voor optimaal ligcomfort en extra horizontale ventilatie - zodat het je kleine lieveling aan niets ontbreekt.
  • Exacte pasvorm - De hoes met sterrenquilt past zich perfect aan de lichaamsvorm van de baby aan. De hoes is afneembaar met een rits aan drie zijden, wasbaar in de wasmachine tot 60°C en geschikt voor mensen met een allergie.
  • Het beste voor je baby - De matras past perfect in je babybay ® extra bed en is vervaardigd volgens de nieuwste norm DIN EN 16890 en getest op schadelijke stoffen en bekroond met het certificaat Vertrouwen in textiel (nr. 12.0.03346) volgens Ökotex 100 klasse 1 voor baby's.
Materiaal & verzorging:
  • Materiaal buitenstof: 52% polyester, 47% Tencel, 1% carbon.
  • Materiaal onderzijde: volumineuze fleece 100% polyester
  • Machinewasbaar tot 60°C zacht
Afmetingen & gewicht:
  • Lengte: 89 cm
  • Breedte: 45 cm
  • Hoogte: 6 cm
  • Gewicht: ongeveer 0,79 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Babybay

Babybay bijzetbedjes – een eigen bedje direct naast mama

De Babybay Original is het meest innovatiefste babybedjes sind er baby’s zijn. Meer dan een half miljoen mensen wereldwijd hebben de afgelopen 10 jaar hun baby ’s nachts aan hun zijde gehad. Je kindje slaapt direct naast je en heeft toch een eigen bedje. Goed voor de nachtrust van jou en je baby. Het innovatieve ontwerp van de bedjes zorgt voor eenvoudige montage aan het ouderlijk bed. Babybay is makkelijk in gebruik, eenvoudig in hoogte verstelbaar en duurzaam. Ontdek hier alle bedden, matrassen en accessoires van Babybay.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: babybay Matras Intense AngelWave voor Comfort / Boxspring Comfort zilver
5
44 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 40
 
4 Sterren
| 3
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers