babymoov  Hoofdsteun Lovenest Original White
Duurzaam -25%
Variant:
  • babymoov  Hoofdsteun Lovenest Natural Care
  • babymoov  Hoofdsteun Lovenest Original White

Adviesprijs
23,90 €
Prijs
17,82 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
6,08 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A303613

EAN: 3661276171565

babymoov Hoofdsteun Lovenest Original White
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Lovenest-serie is voor 100 procent ontworpen met het comfort van uw baby in het achterhoofd, en is ergonomisch aangepast aan de vorm van het hoofdje van uw kind. Van de selectie van de materialen tot de vervaardiging van het product is alles zorgvuldig uitgedacht en ontwikkeld in samenwerking met de Franse kinderarts Dr. M aiden berg en onze gemeenschap van ouders.

Het gepatenteerde babykussen Lovenest voorkomt de vervorming van het achterhoofd van het kind door de rugligging. De specifieke helling en de speciale vorm beschermen de vorm van de schedel van de baby, die veel langer is dan die van een volwassene, en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de druk op de schedel van de baby.
De Lovenest biedt dus echte ondersteuning zonder de bewegingsvrijheid te beperken.
Het Lovenest-babykussen kan vanaf de geboorte in elke wipstoel, bed of kinderwagen worden gebruikt en is machinewasbaar op 30°.

Omdat babymoov is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid voor het milieu en van de mate waarin onze acties vandaag de dag de toekomst van onze kinderen beïnvloeden, en handelt vanuit een milieubewuste mentaliteit in al zijn beslissingen.
Zo optimaliseren ze voortdurend hun productiebeleid en -methoden en gaan ze samen op weg naar praktijken die nog meer respect voor het milieu hebben en tegelijkertijd de tere huid van de baby beschermen.

Het babyhoofdkussen tegen het platte hoofd kan vanaf de geboorte van uw kind worden gebruikt.
Stop met het gebruik van de Lovenest Original wanneer uw baby zich vanzelf omdraait.

Productdetails:\t\t
  • Het Lovenest-assortiment wordt om milieuvriendelijke redenen in Portugal geproduceerd.
  • Oeko-Tex® certificering garandeert de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen
  • Het ultrazachte katoen is 100% biologisch
  • Verpakking met FSC-label
  • Gepatenteerd en getest volgens de normen voor kinderopvang door onafhankelijke, erkende laboratoria
  • Ontwikkeld in samenwerking met de Franse kinderarts Dr. M aiden berg
  • Voorkomt vervorming van het achterhoofd van het kind als gevolg van de rugligging.
  • Zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de druk op de schedel van het kind
  • Kan vanaf de geboorte worden gebruikt in elke babyuitsmijter en in elk bed of elke kinderwagen
Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 23 x 23 x 3 cm
  • Materiaal: 100 % katoen
  • Wasbaar op 30 °C in de wasmachine

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Babymoov

Babymoov - Geniet van prachtige momenten zonder zorgen

Babymoov zorgt al meer dan 20 jaar voor aanstaande en kersverse ouders! Bent je in blije verwachting? Of ben je sinds kort ouder geworden? Van harte gefeliciteerd! Een mooi avontuur vol emoties gaat beginnen. Of je nu goed georganiseerd, instinctief, erg bezorgd bent of juist helemaal niet... Blijf jezelf: Babymoov is er om je bij dit nieuwe avontuur te begeleiden. De missie van Babymoov? Jou helpen om alle uitdagen die jij tegen gaat komen iets makkelijker te maken. Het geheim van Babymoov? Alle producten zijn speciaal ontwikkeld voor en geïnspireerd op ouders en kinderen.

Optimaal comfort van baby's

Zal ik mijn baby wel horen als hij of zij slaapt? Wat is een goed slaapritueel? En vanaf welke leeftijd slapen ze ‘s nachts goed door? Dit zijn enkele vragen die vele ouders zich stellen? Maar ontspan je, het gaat allemaal lukken! Vertrouw op jezelf, observeer en leer de behoeften en wensen van je kindje kennen. Bouw langzaamaan een slaapritueel op en je zult merken dat dit een moment wordt waar iedereen naar uitkijkt! En bovendien bent u niet alleen. Babymoov combineert 20 jaar deskundigheid en een samenwerking met een community van ouders om de beste producten te ontwikkelen. Zo kun jij even tot rust komen, terwijl je jouw baby nauwlettend in de gaten kunt houden. Audio of video babyfoon, laag vermogen, ver bereik, grote autonomie, touchscreen… kies de oplossing die bij jou past om goed op jouw kleintje te kunnen letten...

En, slaapt jullie baby ‘s nachts al door? Dat is ongetwijfeld de vraag die jonge ouders het vaakst horen. Geen paniek, iedere baby heeft zijn eigen ritme. Een advies? Neem de tijd jouw kleintje te observeren en te leren kennen en vertrouw vooral op jezelf! Je zult de oplossingen en jouw eigen rituelen vinden om dit te bereiken. Maar of jouw baby nu vanaf dag 6 of pas na 6 maanden doorslaapt, zijn nachtrust kan gemakkelijk verstoord worden door allerlei pijntjes: buikkrampjes, oprispingen, verstopt neusje... Is je dat al eens overkomen? Ontspan maar, het Cosy assortiment van Babymoov is er om jou te helpen! De op een goede nachtrust gerichte Cosy producten helpen je de meest voorkomende pijntjes waar jouw baby last van kan hebben te verlichten. Bij het ontwerp van de wieg- en slaapkussens is er gelet op het lichaam van een baby, advies van experts (kinderartsen, osteopaten...), de keuze van de materialen en een eenvoudig onderhoud.

Alles voor onderweg

Ga je een weekend weg, zit je graag een terrasje of maak je liever een uitstapje in de bergen? Wees gerust, dit alles is prima te combineren met het ouderschap! Blijf jezelf, gelukkige ouders hebben vrolijke kinderen! Handbagage en last minute reizen zijn dan misschien wel geen optie meer, maar met een minimum aan organisatie en de handige producten van Babymoov kun je overal naar toe met jouw baby! Een dagje naar het park, een weekend bij opa en oma of een uitstapje naar vrienden, je hoeft niets op te geven, want er is altijd een oplossing: lichtgewicht logeerbedjes, speeltenten met UV-bescherming, luiertassen in klein, middelgroot of groot formaat en nog veel meer.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: babymoov Hoofdsteun Lovenest Original White
4.5
88 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 69
 
4 Sterren
| 10
 
3 Sterren
| 5
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

babymoov  Hoofdsteun Lovenest Original White
babymoov Hoofdsteun Lovenest Original White
Adviesprijs 23,90 €
17,82 €