Tot wel €55 korting vandaag!🦍
Tot wel €55 korting vandaag!🦍
Kortingscode kiezen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.

Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Bath BABY-wc 43 cm
Momenteel uitverkocht
Prijs
20,01 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A295213

EAN: 4001167828373

Bath BABY-wc 43 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
BABY geboren is al een grote meid. Ze gaat met vertrouwen naar het toilet. Ze zit niet eerder op haar witte troon met een roze bril dan dat er plasgeluiden, applaus en het tevreden lachen van BABY born te horen zijn. De kleine maakt zelfs een groot probleem. In de kom verschijnt een kleurrijke glinsterende stapel poep. Maar nu snel afspoelen. Druk op de spoelknop en de stapel verdwijnt, vergezeld van spoelgeluiden.

Details:
  • Accessoires van hoge kwaliteit voor de BABY-markeringspop
  • Voor langdurig, gevarieerd en langdurig speelplezier
  • Batterijen nodig (niet inbegrepen).

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Zapf

Zapf – de leukste poppen en accessoires!

Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriendinnetjes van vele kindjes. Voor alle poppenliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment poppen en alles wat je pop nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe pop, een poppenwagen, poppenkleertjes of andere handige spulletjes voor je lieve pop, bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.


Onze bestsellers