10% EXTRA Korting 🎈
10% EXTRA Korting 🎈
Code kopiëren:
PERNL6161
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu ontdekken

Betalen en verzenden

Betalen

De volgende betaalmethodes staan tot je beschikking:
• PayPal
• EU-standaard bankoverschrijving (vooruitbetaling)
• Amazon Pay

In samenwerking met Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, zijn ook de volgende betaalmethodes beschikbaar:
• Klarna Factuur - Achteraf betalen
• Automatische incasso
• Creditcard (Visa, Mastercard, American Express)

Meer informatie en Klarna's gebruiksvoorwaarden vind je hier. Algemene informatie over Klarna vind je hier.

En in samenwerking met Unzer E-Com GmbH, Vangerowstraße 18,69115 Heidelberg, Duitsland, kun je nog gebruik maken van deze betaalmethodes:
• iDEAL
• Diners/Discover

Verzending

Wij versturen onze producten via DHL:
• Verzending met DHL

Wat is PayPal?

PayPal zorgt ervoor dat je makkelijk, veilig en snel kunt betalen als je online koopt en verkoopt. PayPal is gratis voor kopers. Alleen betalingen in een andere valuta brengen kosten met zich mee.

Met PayPal kan elke particulier en onderneming met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat jouw persoonlijke bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de koper of verkoper. Je hoeft je creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Jouw bankrekening of creditcardnummers immers al veilig opgeslagen in jouw PayPal-rekening dus het is niet nodigjouwbankgegevens in te voeren. PayPal biedt meer dan alleen jouw gegevensveilig te bewaren. Als de goederen nooit bij jou aankomen of niet aan de beschrijving voldoen, biedt de PayPal-aankoopbescherming in de meeste gevallenvolledige dekking voor jouw online aankopen. Directe online betalingen met PayPal worden snel op de rekening van de verkoper bijgeschreven.

Overigens: PayPal geniet groot vertrouwen bij kopers en verkopers. Meer dan 2miljoen Nederlanders betalen al met PayPal en wereldwijd heeft PayPal meer dan 230 miljoen rekeningen in 190 landen.

Open kosteloos een PayPal rekening en koppel deze met je bankrekening of je creditcard – op die manier wordt jouw volgende aankoop bij pinkorblue nog eenvoudiger.

De maximale inkoopwaarde is €2000,-  met een uitzondering op kinderkamers, hier ligt de grens bij €3000,-.

Kijk hier voor verdere informatie over PayPal.


Hoe functioneert de betaalmethode EU-standaard bankoverschrijving (vooruitbetaling)?

Bij een vooruitbetaling is het zo dat we jouw bestelling kunnen versturen,zodra jouw betaling door ons systeem geregistreerd is.
Wij vragen jou, om het totaalbedrag naargelang je bestelling over te maken.

De gegevens die jenodig hebt om een betaling te maken (jouw bestelnummer en het totaalbedrag),kun je terugvinden in de e-mail met de bestelbevestiging die je van onsontvangen hebt. Vervolgens kun je hettotaalbedrag overmaken naar:

Sparkasse Dortmund
Naam rekeninghouder:  pinkorblue
IBAN: DE61440501990001315706
BIC/SWIF: DORTDE33XXX

Begunstigde: pinkorblue
Omschrijving 1: Jouw bestelnummer (NL...)
Omschrijving 2: Naam rekeninghouder


Hoe werkt de betaalmethode Amazon Pay?

Als je in het winkelwagentje kiest voor Express Checkout met Amazon Pay, wordt je doorgestuurd naar de Amazon-betaalpagina. Daar kun je inloggen op je Amazon-account en gemakkelijk de betalingsgegevens gebruiken die zijn opgeslagen. Wij ontvangen dan het door jouw gekozen afleveradres. Je kunt Amazon Pay gratis gebruiken er worden geen extra kosten in rekening gebracht.


Wat houdt Klarna Factuur - Achteraf betalen in?

    Koop nu, betaal achteraf binnen 30 dagen
    Gratis. Geen verborgen kosten
    Klarna aankoopbescherming
Wanneer je met Klarna Factuur - Achteraf betalen de bestelling plaatst, zal je automatisch eenfactuur per mail ontvangen. Daarna heb je 30 dagen de tijd om deze te betalen. Je betaalt dus pas nadat je de bestelling ontvangen hebt. Gebruik maken vandeze betaalmethode betekent veilig en eenvoudig winkelen. Er worden hierbijgeen verdere kosten berekend en je hoeft nooit je bankrekening- ofcreditcardgegevens in te vullen.

In geval van een herroeping van je bestelling:
Wanneer je binnen de eerste 14 dagen na ontvangst van je bestelling gebruik maakt van je herroepingsrecht, neem dan contact met onze klantenservice op. We zullen erop toezien dat je financieringsovereenkomst ontbonden wordt. Hierbij zullen geen verdere kosten voor je ontstaan.


Wat houdt Automatische incasso in?

Automatische incasso is handig en veilig. Bij betaling per automatische incasso geef je Klarna toestemming om het verschuldigde bedrag van jouw rekening af te schrijven. Naast jouw naam voer je ook de naam van de bank, de bankcode en jouw rekeningnummer in. Houd er rekening mee dat de bank in Nederland gevestigd moet zijn.


Hoe betaal ik via creditcard?

De betalingverloopt eenvoudig door gebruik te maken van een creditcard: VISA, Mastercard of American Express.

Jouwcreditcardgegevens worden versleuteld via de veilige 128-bit SSL-methode.pinkorblue.nl verstuurt deze gegevens over een snelle verbinding naar debetreffende datacenters. Is jouw creditcard beveiligd met een 3D-Secure code(geverifieerd door VISA, MasterCard Secure Code, American Express SafeKey), dan moet jij je hiervooreenmalig registeren bij jouw eigen bankverbinding, vervolgens kun je depersoonlijke code bij alle toekomstige betalingen gebruiken.

De afboekinggebeurt pas op het moment dat de bestelling verstuurd wordt. Alleen hettotaalbedrag van de producten die daadwerkelijk verstuurd worden, wordenafgeboekt. Op de dag vanverzenden ontvang je van ons een verzendbevestiging per e-mail.

Maak gebruik vaneen eenvoudige en veilige manier van betalen, zonder extra kosten die inrekening gebracht worden. De maximaleinkoopwaarde voor het betalen met creditcard bedraagt € 1.000,-


Hoe werkt betalen met iDEAL?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een onlineaankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft jij je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Met iDEAL reken je snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Onzei DEAL betalingen worden verwerkt via Unzer E-Com GmbH.

Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:
    Je bestelt een product
    Kies iDEAL als betaalmethode
    Selecteer de bank waar je jouw bankzaken online regelt
•     Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank
•     De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld
    Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed
•     Je ontvangt een bevestiging van jouw bank
•     Je keert terug naar onze webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!


Hoe functioneert de betaalmethode Diners/Discover?

De betaling verloopt eenvoudig door gebruik te maken van een Diners Club of Discover creditcard. Bij het voltooien van de bestelling wordt 3DS-authenticatie gebruikt (geverifieerd door Diners/Discover Protectbuy) Mocht je met een andere creditcard willen betalen, vul dan je gegevens in bij de betaalmethode "Creditcard".

Maak gebruik van een eenvoudige en veilige manier van betalen, zonder extra kosten die inrekening gebracht worden.


Verzending

Wij versturen onze producten via DHL.

Verzendkosten voor bestellingen met een totaalwaarde vanaf € 40,- = Gratis!
Verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland met een totaalwaarde tot € 40,- = € 4,99 
Let op: wij leveren onze producten uitsluitend binnen Nederland, aan postadressen!

Levering

De levertijd van een artikel wordt bij de productomschrijving en tijdens het bestelproces weergegeven.

Het Track & Trace nummer wordt per e-mail toegestuurd, zodra het pakket verzonden is. Zodra bestellingen door ons verzonden zijn, kunnen wij het verdere verloop van de verzending door DHL niet langer beïnvloeden. In de regel duurt de levering van onze producten door DHL na verzending 1 tot 2 werkdagen.

Let op: bestellingen die in het weekend of tijdens feestdagen gemaakt worden, zullen de eerste volgende werkdag verwerkt worden.


FAQ en contact

Heb je een andere vraag? Lees dan onze FAQ, hier vind je antwoorden op je vragen betreffende bestellingen, levering en meer.