10% op welke categorie ❓
10% op welke categorie ❓
Code kopiëren:
KWSGNL1505
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu ontdekken
BRIO® WORLD knipperend spoorsignaal 33862
Prijs
9,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A207864

EAN: 7312350338621

BRIO® WORLD knipperend spoorsignaal 33862
Let op: Een trein komt voorbij!

Druk op de knop van de spoorsignalen zodat het rode lampje knippert en de trein voorbij kan rijden. Goed gedaan! Rij nog een ronde verder. Een zeer belangrijke opdracht is dat je op het lichtsignaal moet letten.

Knipperende spoorsignaal met licht, knipperd als je op de knop drukt. Past op de volledige BRIO World en is een uitstekende aanvulling op het BRIO-verkeerslicht.

Details:
  • Inhoud: 1 deel (1x spoorsignaal)
  • Batterijen: 2x LR44 (inbegrepen)
  • Afmetingen: ca. 4,6 x 4,2 x 14 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar


  • Let op
    Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!
    Batterijen alleen door volwassenen laten verwisselen. Enkel aanbevolen batterijen van hetzelfde of verglijkbaar type gebruiken. Probeer batterijen nooit op te laden, als deze daarvoor niet geschikt zijn. Oplaadbare batterijen mogen alleen door volwassenen opnieuw opgeladen worden. Nooit verschillende batterijtypes gebruiken. Oude en nieuwe batterijen niet door elkaar gebruiken. De batterijen altijd met de juiste polen inleggen. Lege batterijen direct uit het speelgoed halen. De polen mogen nooit worden kortgesloten. Batterijen uit het speelgoed halen, als het speelgoed langere tijd niet wordt gebruikt. Gebruikte batterijen en electronische producten bij een erkend verzamelpunt inleveren. Deze producten mogen niet bij het huisafval worden weggegooid. Het speelgoed tegen vocht en nattigheid beschermen.

    Gesponsord

    product_detail_ad

    Verzendinformatie

    Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


    Merk

    Brio

    BRIO – Never Stop Playing

    Al sinds 1930 staat BRIO bekend om het hoogwaardige speelgoed. Het Zweedse merk is wereldwijd voornamelijk geliefd om de bekende treinbanen met vele accessoires. In de BRIO World vind je onder andere tunnels, locomotieven, politieagenten, brandweermannen en boeren – net als in het echte leven. BRIO gaat met de tijd mee; vandaag de dag kunnen kinderen de locomotieven met een afstandsbediening of zelfs pet smartphone besturen. Helemaal nieuw is het BRIO Smart Tech. De locomotief op deze baan reageert dankzij de ingebouwde chips met voorgeprogameerde handelingen en geluidjes, met als highlight de wasstraat voor de treinen van BRIO Smart Tech.

    BRIO – niet alleen een treinbaan

    Naast de bekende treinbaan ontwikkelt BRIO ook innovatieve baby- en kinderspeelgoed. Het assortiment bestaat onder andere uit fantasievolle rammelaars, trek- en duwspeelgoed tot aan muziekinstrumenten. De niewe lijn My Home Town biedt kinderen vanaf 18 maanden bijzonder vrolijk en leueke speelfiguren. BRIO legt bijzonder veel waarde aan duurzaamheid, zo zijn sinds 2014 alle houten onderdelen van BRIO FSC-gecertificeerd. Hier wordt gewaarborgd dat het hout uit duurzame bossen kom en geen biosferen verstoord.

    Beoordelingen

    Productbeoordelingen van onze klanten: BRIO® WORLD knipperend spoorsignaal 33862
    5
    136 Klantbeoordelingen
     
    5 Sterren
    | 119
     
    4 Sterren
    | 14
     
    3 Sterren
    | 3
     
    2 Sterren
    | 0
     
    1 Ster
    | 0
    Wat is eKomi?

    100% echte klantenfeedback

    Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

    Onze bestsellers

    BRIO® WORLD knipperend spoorsignaal 33862
    BRIO® WORLD knipperend spoorsignaal 33862
    9,99 €