Eichhorn Baby Hipp Bijtring
Duurzaam
Prijs
10,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333737

EAN: 4003046007725

Eichhorn Baby Hipp Bijtring
Deze tekst is automatisch vertaald.
Eichhorn Baby HIPP bijtring: De hoogwaardige Eichhorn Baby HIPP bijtring van beukenhout heeft verschillende tactiele prikkels. De verschillende tactiele kralen zijn een zintuiglijke ervaring voor kleine handjes en het bijtvlak helpt bij het doorkomen van de tandjes. tiger Voor de vervaardiging van de Eichhorn bijtring wordt uitsluitend FSC® 100% hout uit duurzame bosbouw gebruikt.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): -
  • Ring met bijtplaatje
  • Inhoud: 1 bijtring
  • Materiaal: FSC® 100%, beukenhout, silicone &TB/insert
  • Leeftijd: Vanaf 1 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
9,99 €
Prijs
8,99 €

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Eichhorn Baby Hipp Bijtring
5
5 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 4
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Eichhorn Baby Hipp Bijtring
Eichhorn Baby Hipp Bijtring
10,99 €