Alleen vandaag: 10x babypoints!
Alleen vandaag: 10x babypoints!
Voor kerst 🎄
EXTRA punten!
00
Uren.
00
Min.
00
Sec.
Nu extra sparen
Eichhorn Baby Hipp duwt ezel
NIEUW Duurzaam
Prijs
11,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333728

EAN: 4003046007381

Eichhorn Baby Hipp duwt ezel
Deze tekst is automatisch vertaald.
Eichhorn Baby HIPP Duw Ezel: De hoogwaardige Eichhorn Baby HIPP Duw Ezel van beukenhout is perfect voor kleine babyhandjes, de vorm is comfortabel om vast te pakken en te duwen. De siliconenbanden zijn geruisloos en laten geen sporen na. Voor de fabricage van de Eichhorn duw-ezel wordt uitsluitend FSC® 100% hout uit duurzame tiger bosbouw gebruikt.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): -
  • Inhoud: 1 glijdende ezel
  • Materiaal: FSC® 100%, beukenhout, silicone, BW &TB/insert
  • Leeftijd: Vanaf 1 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
8,50 €
Prijs
8,50 €
Prijs
8,50 €

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Eichhorn Baby Hipp duwt ezel
Eichhorn Baby Hipp duwt ezel
11,99 €