Eichhorn Constructor Dubbeldekker
Duurzaam -11%
Eichhorn Constructor Dubbeldekker
Variant:
  • Eichhorn Constructor Dubbeldekker
  • Eichhorn Constructor - Kraan met lader
  • Eichhorn Constructeur - Rupsgraafmachine

Adviesprijs
27,99 €
Prijs
24,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
3,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A246563

EAN: 4051902390313

Eichhorn Constructor Dubbeldekker
EICHHORN Constructor 85-delig Bouw met de 85-delige Eichhorn Constructor set een cool model. Met behulp van het meegleverde gereedschap, de handleiding en de schroeven worden de 85 houten delen en verbindingselementen met elkaar verbonden en er ontstaat een voertuig. Het samenbouwen bevordert het ruimtelijk denken en de fijne motoriek. De modelvarianten bij deze set: Pterosauriërs, dubbeldekker, motor of waterhelikopters. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor de productie van de Eichhorn wordt uitsluitend FSC ® 100% hout van duurzame bosbouw gebruikt.

Details:
  • Onderdelen: 85
  • 4 modelvarianten: Dinosaurus, dubbeldekker, motor, waterhelikopter
  • Materiaal: FSC® 100% beukenhout, kunststof
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Eichhorn Constructor Dubbeldekker
5
81 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 69
 
4 Sterren
| 10
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Eichhorn Constructor Dubbeldekker
Eichhorn Constructor Dubbeldekker
Adviesprijs 27,99 €
24,99 €