Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Eichhorn visspel
Duurzaam
Momenteel uitverkocht
Prijs
18,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333664

EAN: 4003046006995

Eichhorn visspel
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • Leeftijd: vanaf 2 jaar
 • Het Eichhorn visspel vangt de meest fantastische motieven
 • Aan de twee vishengels zijn magneten bevestigd, zodat de vissen en andere zeedieren eruit kunnen worden getrokken.
 • Op de rugzijde van de vis zijn cijfers gedrukt, elke speler telt zijn punten op om de winnaar van dit leuke spel te bepalen.
 • Het magneetvisspel bestaat uit 19 delen
Afmetingen en gewicht:
 • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 42,7 x 25 x 7,3 cm
 • Gewicht: 0,78 kg
Materiaal en verzorging:
 • Materiaal: FSC® 100%, kalk, bus, ABS, PP en BSK.
Inbegrepen in de levering:
 • Inhoud: 16 vissen, 2 hengels en 1 aquarium
Waarschuwing & veiligheidsvoorschriften:
  Opgelet: Niet geschikt voor kinderen jonger dan zes jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers