EXIT Lotus Premium Trampoline ø366cm - groen
-10%

EXIT Lotus Premium Trampoline ø366cm - groen


Variant:
  • EXIT Lotus Premium Trampoline ø366cm - zwart
  • EXIT Lotus Premium Trampoline ø366cm - groen

Adviesprijs
969,00 €
Prijs
872,10 €
Gratis levering
Bespaar nu
96,90 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 11 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A337577

EAN: 8720289694234

EXIT Lotus Premium Trampoline ø366cm - groen
Deze tekst is automatisch vertaald.
De EXIT Lotus Premium Trampoline is een ronde trampoline met een beschermende rand en een premium veiligheidsnet. Dankzij de unieke L-vormige poten onderscheidt de EXIT Lotus Premium trampoline zich van andere trampolines op poten. Zowel in ontwerp als in stabiliteit: de L-vormige voeten maken het Lotus frame super stabiel en verminderen het risico van omvallen, zelfs bij de hoogste sprongen.

De EXIT Lotus Premium trampoline wordt geleverd met een premium veiligheidsnet met een overlappende ingang. Deze kindvriendelijke ingang sluit automatisch zodat het vangnet niet ongemerkt open blijft staan. De buizen van het Premium Safety Net zijn bekleed met hoogwaardig XPE-schuim. En net als andere EXIT trampolines heeft ook de Lotus Premium trampoline het EXIT Foot Protection System (FPS). Dit net tussen het springnet en de beschermrand voorkomt dat kinderen met hun voeten tussen de veren vast komen te zitten.

Het premium veiligheidsnet van de EXIT Lotus Premium Trampoline heeft twee glasvezelringen en extra sterke buizen, waardoor het net superstrak en zeer stabiel is. De dubbele conische veren van maar liefst 21,6 cm zorgen voor de perfecte sprong en een zachte landing voor ervaren springers en oudere kinderen. De trampoline heeft ook een sterke beschermende rand met een waterafstotende pvc-laag. Last but not least is het frame van de trampoline gegalvaniseerd en voorzien van een poedercoating, waardoor roest en krassen geen kans krijgen.

Details:
  • Model: Trampoline op voeten
  • Met voetbeschermingssysteem
  • Materiaal: PP (polypropyleen)
  • Hoogte: 270 cm
  • Diameter: ø 366 cm
  • Gewicht: 107,4 kg
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Levering per speditie:

Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestelling zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Onze bestsellers

EXIT Lotus Premium Trampoline ø366cm - groen
EXIT Lotus Premium Trampoline ø366cm - groen
Adviesprijs 969,00 €
872,10 €