10% op welke categorie ❓
10% op welke categorie ❓
Code kopiëren:
KWSGNL1505
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu ontdekken
EXIT Lotus Premium Trampoline ø427cm - groen
-10%

EXIT Lotus Premium Trampoline ø427cm - groen


Variant:
  • EXIT Lotus Premium Trampoline ø 427cm, zwart
  • EXIT Lotus Premium Trampoline ø427cm - groen

Adviesprijs
1.069,00 €
Prijs
962,10 €
Gratis levering
Bespaar nu
106,90 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 11 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A337676

EAN: 8720289694258

EXIT Lotus Premium Trampoline ø427cm - groen
Deze tekst is automatisch vertaald.
De EXIT Lotus Premium Trampoline is een ronde trampoline met een beschermende rand en een premium veiligheidsnet. Dankzij de unieke L-vormige poten onderscheidt de EXIT Lotus Premium trampoline zich van andere trampolines op poten. Zowel in ontwerp als in stabiliteit: de L-vormige voeten maken het Lotus frame super stabiel en verminderen het risico van omvallen, zelfs bij de hoogste sprongen.

De EXIT Lotus Premium trampoline wordt geleverd met een premium veiligheidsnet met een overlappende ingang. Deze kindvriendelijke ingang sluit automatisch zodat het vangnet niet ongemerkt open blijft staan. De buizen van het Premium Safety Net zijn bekleed met hoogwaardig XPE-schuim. En net als andere EXIT trampolines heeft ook de Lotus Premium trampoline het EXIT Foot Protection System (FPS). Dit net tussen het springnet en de beschermrand voorkomt dat kinderen met hun voeten tussen de veren vast komen te zitten.

Het premium veiligheidsnet van de EXIT Lotus Premium Trampoline heeft twee glasvezelringen en extra sterke buizen, waardoor het net superstrak en zeer stabiel is. De dubbele conische veren van maar liefst 21,6 cm zorgen voor de perfecte sprong en een zachte landing voor ervaren springers en oudere kinderen. De trampoline heeft ook een sterke beschermende rand met een waterafstotende pvc-laag. Last but not least is het frame van de trampoline gegalvaniseerd en voorzien van een poedercoating, waardoor roest en krassen geen kans krijgen.

Product details:
  • Afmetingen: hoogte 270 cm, ø 427 cm
  • Gewicht: 119,1 kg
  • Materiaal springnet: polypropyleen (PP)
  • Materiaal frame: Metal l, gegalvaniseerd en gepoedercoat
  • Leeftijd: Vanaf 3 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Levering per speditie:

Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestelling zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Onze bestsellers

EXIT Lotus Premium Trampoline ø427cm - groen
EXIT Lotus Premium Trampoline ø427cm - groen
Adviesprijs 1.069,00 €
962,10 €