15% korting in de Sale 🚨
15% korting in de Sale 🚨
Nu ontdekken
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Filibabba  Siliconen kom 2-pack, Stone Grijs
Duurzaam
Prijs
19,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A344392

EAN: 5712804013319

Filibabba Siliconen kom 2-pack, Stone Grijs
Deze tekst is automatisch vertaald.
Een mooie grote kom met een zuignap op de bodem voor een betere grip op uw eettafel.

De zuignap houdt de kom op zijn plaats zodat uw lieveling niet zo snel kan morsen (werkt alleen op gladde oppervlakken). De kom is gemaakt van 100% siliconen met een zacht oppervlak dat zeer comfortabel aanvoelt en het voor uw kind gemakkelijk maakt om bestek te gebruiken wanneer het uit de kom eet.

De siliconen kommen van Filibabba zijn ideaal voor een gezin met kinderen, waar het er mooi uit moet zien maar tegelijkertijd praktisch moet zijn. En het mooiste is dat de kommen zelfs op de grond kunnen vallen zonder te breken. Dat betekent minder stress voor u en uw kind. Als het snel moet, is de siliconenserie Filibabba ook geschikt voor de oven, magnetron en vaatwasser (max. 200°C).

Product Details:
  • Design : Stone Grijs
  • Met zuignap voor betere grip (op gladde oppervlakken)
  • Onbreekbaar
  • Oven-, magnetron- en vaatwasmachinebestendig
  • Zacht materiaal
  • Materiaal: 100 % siliconen
  • Leveringsomvang: 2 x siliconen schaaltjes
Opmerking: Gelieve het product voor gebruik te wassen met warm water en een neutraal reinigingsmiddel. Vaatwasmachinebestendig. Geschikt voor oven (max. 200°C), magnetron en vriezer.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Duurzaamheid

Plasticvrij

Plastic is een gebruikelijke term voor kunststoffen. Kunststoffen worden vaak geproduceerd op basis van aardolie. Het kritieke punt hier is dat deze op aardolie gebaseerde kunststoffen moeilijk afbreekbaar zijn. Deze kunstoffen vallen na verloop van tijd tot kleine deeltjes uiteen. Deze onderdelen worden ook wel microplastics genoemd, die bijdragen tot de vervuiling van oceanen en het milieu. Plasticvrije producten vermijden het gebruik van grondstoffen op basis van aardolie en brengen dus minder microplastics in omloop.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Filibabba Siliconen kom 2-pack, Stone Grijs
4.5
3 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Filibabba  Siliconen kom 2-pack, Stone Grijs
Filibabba Siliconen kom 2-pack, Stone Grijs
19,99 €