haakaa® Beschermdop, voor vruchtenspeen
Prijs
4,59 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A345445

EAN: 9420060207323

haakaa® Beschermdop, voor vruchtenspeen
Deze tekst is automatisch vertaald.
Doe gewoon het deksel over het siliconen zakje en vul het met je moedermelk of andere vloeibare of gepureerde voeding. Zet de vruchtenspeen in elkaar, doe het deksel erop en vries hem in.

Reiniging en onderhoud

Na elk gebruik wassen. Hoewel de vruchtenspeen vaatwasmachinebestendig is, raden wij aan hem met de hand schoon te maken met warm water en zeep. Gebruik geen schoonmaakmiddelen of tabletten op basis van bleekmiddel om dit product te steriliseren of te reinigen. Gebruik een stoomsterilisator of kook het product 2-3 minuten in water om te steriliseren. Silicone kan de kleuren van voedsel waarmee het in contact komt absorberen. Om verkleuring te voorkomen, onmiddellijk na gebruik wassen.

Controleer de toestand van het product regelmatig. Vervang het product als het tekenen van beschadiging vertoont.Niet bewaren in de buurt van scherpe voorwerpen.Alleen borstels met zachte haren of zachte sponzen mogen worden gebruikt om dit product schoon te maken, omdat harde schurende reinigingsmiddelen krassen op het oppervlak kunnen veroorzaken.Gebruik dit product niet voor andere doeleinden dan waarvoor het bedoeld is.Bewaar het product op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht.Toezicht door een volwassene is vereist.

Productgegevens
  • Past over het siliconen zakje van de fruit sipper om overlopen te voorkomen bij het invriezen van porties
  • Gemaakt van doorzichtig 100% voedselveilig silicone zodat je kan zien wat er in zit
  • Gemakkelijk te verwijderen uit de fruitspeen voor reiniging om ophoping van bacteriën te voorkomen
  • Vrij van BPA, PVC en ftalaten

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: haakaa® Beschermdop, voor vruchtenspeen
4.5
6 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 4
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

haakaa® Beschermdop, voor vruchtenspeen
haakaa® Beschermdop, voor vruchtenspeen
4,59 €