haakaa® Borstkolf, Express en Collect reisset

haakaa® Borstkolf, Express en Collect reisset


Adviesprijs
59,99 €
Prijs
58,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A345362

EAN: 9420060207149

haakaa® Borstkolf, Express en Collect reisset
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het enige wat u hoeft te doen is het pompje bevestigen en dankzij het natuurlijke zuigeffect van de lichtzuiger doet hij al het werk voor u - zodat u uw handen vrij hebt voor andere dingen!

De set bestaat uit:

1 x 150ml Gen. 2 siliconen borstkolf met zuignap
Waarschijnlijk de kleinste borstkolf, gemaakt uit één stuk siliconen, waardoor hij veel gemakkelijker te hanteren en te reinigen is dan de meeste andere borstkolven (en stiller en groener ook tiger ).De Haakaa siliconen borstkolf is 100% milieuvriendelijk en veilig voor de baby, de moeder en ons milieu. Door zijn compacte formaat past de pomp in elke sporttas of handtas en hebt u hem dus altijd bij u wanneer u hem nodig hebt. Op lange reizen (met het vliegtuig, de auto of de trein), op familiebijeenkomsten, op het werk, tijdens de training - u kunt nu overal discreet, stil en snel melk afkolven.

1 x Siliconen deksel
Het deksel past op alle Haakaa-borstkolven en sluit ze goed af, zodat er geen kostbare melk kan weglekken. Het deksel beschermt ook tegen stof en andere verontreinigende stoffen in de lucht en houdt de pomp hygiënisch schoon tussen gebruiksmomenten. Gemaakt van 100% voedselveilig silicone.

1 x 75ml melkvanger
De melkvanger is gemaakt uit slechts één stuk silicone en hecht zich stevig en discreet aan uw borst. Zo vangt hij melk op die anders verloren zou gaan in zoogkompressen. Het schattige lieveheersbeestje is gemakkelijk mee te nemen en heeft zelfs voetjes waarmee het rechtop kan staan op een vlakke ondergrond, zodat er geen melk uit kan lekken. Nadat u de melk hebt opgevangen, opent u gewoon de dop en leegt u de melk in een voorraadbeker of tuitbeker. De melkvanger helpt u ook als u iets meer melk wilt opvangen dan de hoeveelheid die er vanzelf uit zou druppelen. Druk het gewoon lichtjes tegen uw borst zodat u een lichte zuigkracht voelt. Dit zal de hoeveelheid melk die in de loop van de dag uit uw borst stroomt, voorzichtig doen toenemen. Zo kun je elke druppel van je vloeibare goud opvangen en een voorraad moedermelk opbouwen zonder extra moeite!

1 x zakje van 260 ml moedermelk
Siliconen melkzakjes zijn een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele wegwerpmelkzakjes. Zij zijn een praktische oplossing voor het bewaren, vervoeren en opwarmen van afgekolfde moedermelk. U kunt de tas keer op keer gebruiken en zo de hoeveelheid plastic afval voor eenmalig gebruik helpen verminderen.Reiniging en onderhoud

Schoonmaken na elk gebruik. Wij adviseren Haakaa siliconen producten met de hand schoon te maken met warm water en zeep. De siliconen kunnen melkachtig worden in de vaatwasmachine. Gebruik geen agressieve bleekmiddelen of steriliserende tabletten. Steriliseer Haakaa-siliconenproducten na elk gebruik, bij voorkeur in een stoomsterilisator of door ze 2-3 minuten in heet water te koken. Gebruik ook geen UV-sterilisatoren, want die verkorten de levensduur van de producten.

Controleer regelmatig of het product nog volledig intact is en vervang het als het tekenen van beschadiging vertoont. Bewaar het artikel niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Bewaar het artikel op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht. Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde borstels of sponzen kunnen het oppervlak van de silicone beschadigen). Als het artikel in contact komt met afwasmiddel, kan de silicone wit uitslaan. Gebruik het artikel alleen voor het doel waarvoor het bestemd is. Alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Productgegevens
  • Werkt natuurlijk met zuiging door licht vacuüm
  • 100% zachte, comfortabele en voedselveilige siliconen
  • Compact formaat, past in elke handtas, sporttas of luiertas
  • Dankzij de multifunctionele Design kan de melkcollector worden gebruikt om gemakkelijk melk op te vangen en zachtjes af te kolven gedurende de dag.
  • Gemakkelijk mee te nemen en stil, dus kan discreet gedragen worden gedurende de dag
  • Slechts 1 stuk: geen kabels, batterijen of onderdelen - geen montage nodig
  • De melkzak kan op zijn kant worden gelegd of worden gestapeld om ruimte te besparen
  • Siliconen deksel sluit de pomp af en houdt hem hygiënisch schoon tussen gebruik
  • Vrij van BPA, PVC en ftalaten
  • Vaatwasmachinebestendig en kan worden gekookt

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

haakaa® Borstkolf, Express en Collect reisset
haakaa® Borstkolf, Express en Collect reisset
Adviesprijs 59,99 €
58,99 €